خوزستان صاحب ورزشگاه 50 هزار نفری و پیست دوچرخه‌سواری شد

افتتاح دو طرح بزرگ ورزشی در اهواز

همزمان با سفر رئیس جمهور به استان خوزستان 2 پروژه بزرگ ورزشی با قابلیت میزبانی رویدادهای بین‌المللی در اهواز به بهره برداری رسید تا آرزوی چندین ساله مردم این خطه برآورده شود.
کد خبر: ۴۶۳۷۰۱

ورزشگاه 50 هزار نفری غدیر اهواز که کار ساخت آن 17 سال پیش آغاز شده بود روز پنجشنبه با حضور محمود احمدی‌ن‍ژاد، رئیس‌جمهور در شرایطی به بهره‌برداری رسید که این ورزشگاه زیبا در زمینی با مساحت 40 هکتار ساخته شده است و علاوه بر زمین استاندارد فوتبال به پیست استاندارد تارتان نیز مجهز بوده و قابلیت میزبانی رقابت های بین المللی دوومیدانی را هم داراست. در طراحی و ساخت این ورزشگاه، ضوابط و استانداردها بر اساس آخرین مصوبات فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) و کنفدراسیون فوتبال آسیا لحاظ شده است.

در سفر رئیس‌جمهور به خوزستان پیست بین‌المللی دوچرخه‌سواری اهواز نیز به بهره‌برداری رسید. این پیست به دلیل برخورداری از فضای سرپوشیده مطلوب، مکانی مناسب برای فعالیت بانوان دوچرخه سوار است. این پیست با 1500 صندلی از امکانات جالب توجهی برای تماشاگران برخوردار است، ضمن این‌که با ۲۵۰ متر محیط و با شیب ۴۵ درجه، از استانداردهای بین‌المللی برخوردار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها