آزمون دکتری 25 فروردین 91 برگزار می‌شود

متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری 35 درصد زیاد شد

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام مهم‌ترین زمان‌ها و آمارهای آزمون ورودی دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال 91 گفت: با توجه به آمار ثبت‌نام‌کنندگان در این دوره، تعداد داوطلبان نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافت.
کد خبر: ۴۶۳۶۱۷

حسین توکلی در گفت‌وگو با مهر افزود: در آزمون دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال 91، تعداد 178 هزار و 427 داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد 70 هزار و 498 نفر معادل 51/39 درصد داوطلبان زن و 107 هزار و 926 نفر معادل 49/60 درصد داوطلبان مرد هستند. این آمار نسبت به سال گذشته 45/35 درصد افزایش داشته است.

به گفته توکلی آزمون دکتری سال 91، در 9 گروه آموزشی و 285 کدرشته امتحانی شامل گروه علوم انسانی، علوم پایه، فنی ـ مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر، علوم پزشکی، دامپزشکی، زبان خارجی، تربیت بدنی و علوم پزشکی برگزار می‌شود.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: در این آزمون علاوه بر مواد آزمون عمومی شامل زبان انگلیسی و استعداد تحصیلی، آزمون تخصصی نیز در حدود دانش فارغ‌التحصیلان کارشناسی و کارشناسی‌ارشد طراحی شده است.

وی اضافه کرد: در این آزمون ضریب زبان انگلیسی2، ضریب استعداد تحصیلی یک و ضریب مجموعه دروس اختصاصی به عنوان یک ماده امتحانی 4 در نظر گرفته شده است. ضریب دروس اختصاصی در گروه علوم پزشکی برابر مندرجات دفترچه راهنما در برابر هر درس به‌طور جداگانه درج شده است.

توکلی گفت: کارت شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی سال 91 از دوشنبه 21 فروردین 91 تا چهارشنبه 24‌فروردین 91 توزیع می‌شود و در این مدت زمانی نیز لازم است داوطلبان به اطلاعیه‌هایی که درباره آزمون و شرایط شرکت در آن اعلام می‌شود، توجه کنند.

برگزاری آزمون در 25 فروردین

وی خاطرنشان کرد: آزمون در پنجشنبه 25 فروردین ماه 91 در 285 کد رشته، 32 شهر برگزار می‌شود. آزمون اختصاصی در صبح روز امتحان و آزمون عمومی در بعدازظهر روز امتحان خواهد بود.

اعلام نتایج اولیه، 3 خرداد

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون دکتری سال 91 در 3 خرداد 91 به صورت کارنامه به اطلاع داوطلبان می‌رسد. داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می شوند لازم است براساس برنامه زمانی از 3 خرداد تا 7 خرداد به سایت سازمان مراجعه کرده و پس از دریافت دفترچه انتخاب رشته، نسبت به انتخاب رشته اقدام و کدرشته‌های انتخابی را در فرم وارد کنند.

انتخاب رشته 3 تا 7 خرداد 91

وی افزود: معرفی اولیه داوطلبان به صورت 3 برابر و 80‌درصد نمره آزمون کتبی و 20 معدل کارشناسی و کارشناسی‌ارشد (معدل‌های تراز می‌شود) و سهمیه داوطلبان صورت می‌گیرد و فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان به منظور شرکت در مصاحبه و دیگر مراحل گزینش با توجه به معرفی حداکثر در 3 کدرشته محل در پایان خردادماه از سوی سازمان سنجش منتشر می‌شود و معرفی‌شدگان باید براساس برنامه اعلامی از سوی دانشگاه‌ها در مصاحبه شرکت کنند.

اعلام نتایج نهایی، 20 شهریور

توکلی گفت: فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان 20 شهریور منتشر می‌شود و کارنامه نهایی نیز اواخر شهریور ماه 91 از طریق سازمان سنجش منتشر می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها