به‌روز رسانی «اندروید‌ها»

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات سیستم‌‌های‌عامل اندرویدی تاخیر شرکت‌های سازنده موبایل برای به‌روزرسانی سیستم‌ گوشی‌های فروخته شده است. همان طور که می‌دانید یکی از مهم‌ترین وظایف کمپانی‌های سازنده، در دسترس قرار دادن جدید‌ترین سیستم‌های‌عامل اندرویدی برای کاربرانی است که قصد به‌روزرسانی گوشی‌‌های خریداری شده‌شان را دارند. اگر شما هم با چنین مشکلی روبه‌رو هستید، بهترین راه‌حل برای به‌روزرسانی موبایل‌تان از طریق اضافه‌کردن نرم‌افزارهای جدید به آن است؛ به بیان دیگر upgrade کردن اندروید تمام مشکلات‌تان را برطرف خواهد کرد. در اینجا به بررسی اتفاقاتی که ممکن است با دانلود نرم‌افزار‌های اندرویدی برایتان ایجاد شود می‌پردازیم؛ پس بد نیست تمام موارد را به دقت بخوانید:
کد خبر: ۴۶۲۷۹۶

مسوولیت نصب به عهده خود‌تان است

چنانچه سیستم‌عاملی غیر از اندروید روی موبایل‌تان نصب کنید، دیگر نباید به استفاده از گارانتی گوشی‌تان فکر کنید؛ زیرا با این کار عملا کمپانی سازنده هیچ مسوولیتی در مقابل موبایل شما نخواهد داشت. در ضمن احتمال این که هنگام نصب سیستم‌عامل جدید، موبایل‌تان دچار مشکل شود بسیار زیاد است. پس بهتر است عجله‌ای برای انجام این کار نداشته باشید. حتماً این را هم به خاطر داشته باشید که قابلیت‌های اندروید‌تان را پس از نصب این سیستم‌عامل جدید، دیگر نخواهید داشت. در نتیجه پیش از ایجاد این تغییر، خوب فکر کنید و تمام کارهای جانبی لازم را با دقت انجام دهید.

انتخاب مدل CyanogenMode یا MIUI؟

هنگام نصب، 2 مدل مختلف اندروید برای این منظور خواهید داشت؛ یکی CyanogenMode و دیگری MIUI . هر دوی این مدل‌ها از سوی کد‌های اندرویدی شرکت گوگل طراحی شده است. آخرین مدل آنها نیز توسط سیستم‌عامل اندرویدی Gingerbread 2/3 نوشته شده و تنها تفاوت آنها در این است که مدل CyanogenMode با حالت ابتدایی و خیلی ساده اندروید‌ها کار می‌کند، لذا UI سیستم‌عامل اندرویدی این مدل، کاملاً مرتب و تمیز است ( یعنی خالی از هر برنامه یا اطلاعات اضافی است)، ولی متاسفانه نمی‌توانید هیچ استفاده دیگری از امکانات جانبی اندروید داشته باشید. خوب است بدانید که مدل MIUI مشابه سیستم‌عامل اپل کار می‌کند؛ یعنی با همان حالت‌ها و پیچیدگی‌های این سیستم‌عامل. اگر اندروید‌تان یکی از نسخه‌های به‌روز است، به احتمال زیاد یکی از این مدل‌ها را پشتیبانی می‌کند.

Root کردن موبایل

قبل از آن‌که کاری انجام دهید، لازم است گوشی تلفن‌‌تان را Root کنید. Root کردن یعنی باز کردن قفل مربوط به تنظیمات مربوط به امنیت گوشی‌تان و قراردادن کدهای مربوط در قسمت سیستم‌عامل تا در صورت لزوم به شما هشدار داده شود. برای این‌که اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشید می‌توانید نرم‌افزار GingerBreak را چک کنید. در این راهنما روش‌های مختلفی برای Root کردن اندروید‌ها آورده شده است. متاسفانه خیلی از گوشی‌های جدید اندرویدی این اپلیکیشن را ندارند، ولی برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روت کردن می‌توانید در اینترنت جستجو کنید و اطلاعات مربوط به این کار را مورد بررسی قرار دهید. همان طور که گفته شد این کار از جمله کارهای بسیار مهمی است که باید در موبایل‌تان انجام دهید.

پشتیبان‌گیری از اطلاعات موبایل‌

ایجاد فایل Backup یا تهیه کپی اطلاعات موجود روی موبایل‌تان، یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام دهید. زمان بسیار مناسب برای انجام این کار، قبل از نصب دوباره سیستم‌عامل جدید اندروید‌تان است که به منظور حفظ تمام اطلاعات قبلی در سیستم جدید، لازم است این پروسه را طی کنید. یکی از آسان‌ترین روش‌های انجام این کار انجام آن از طریق نرم‌افزار ClockworldMod ROM Manager صورت می‌گیرد و نحوه انجام آن به این شکل است که بعد از اجرای این برنامه، در قسمت منوی آن گزینه “Reboot into Recovery” را انتخاب کنید و بقیه کار را به دست این اپلیکیشن بسپارید. این برنامه به خودی خود پروفایل تصویری گوشی را برایتان دانلود و دوباره نصب خواهد کرد، سپس موبایل‌تان را دوباره restart می‌کند. بعد از تمام این مراحل منو‌های بسیار ساده و در عین حال زیبایی را برایتان دانلود خواهد کرد. همان طور که می‌دانید پس از انتخاب این قسمت‌ها می‌توانید به دلخواه‌ گزینه backup را انتخاب کنید. بعد از این‌که فایل کپی از اطلاعات موجود روی موبایل‌تان ایجاد شد، می‌توانید از طریق کابل USB تمام آنها را به رایانه‌‌تان انتقال داده و با اطمینان خاطر به ادامه کار نصب سیستم‌عامل جدید اندروید‌تان بپردازید.

آماده‌کردن اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل

اگر برای حالت نصب‌، مدل CyanogenMod را انتخاب کرده باشید و در عین حال این تصمیم را داشته باشید که سیستم جدید موبایل‌تان با همراه داشتن نرم‌افزارهای گوگل زیاد شلوغ نشود، تنها راه‌حل پیش روی شما نصب برنامه‌های مورد نیاز‌ به صورت جداگانه است، چرا که مدل CyanogenMod دارای نرم‌افزار اندرویدی طراحی شده توسط گوگل نیست. منظور از نرم‌افزار‌های اندرویدی گوگل همان برنامه‌هایی است که از قبل روی گوشی‌های اندرویدی قرار داده شده است. باید اضافه کنیم تنها راه‌حل پیش روی شما برای داشتن تمام برنامه‌های مورد نیاز، دانلود آنها از طریق فایل فشرده‌شده‌ای است که به منظور نصب تمام نرم‌افزارهای از این دست طراحی شده است. برنامه‌های موجود در این فایل زیپ شده بسیار متنوع و گوناگون است؛ برای مثال می‌توان از نرم‌افزار Google Search و مهم‌تر از آن از Android Market نام برد، پس برای راحتی کارتان پیشنهاد می‌کنیم که این فایل زیپ شده را در قسمت اصلی کارت SD(حافظه) موبایل‌تان قرار دهید.

نصب سیستم اندرویدی مناسب گوشی‌تان

از مهم‌ترین نکاتی که باید مورد توجه قرار دهید، انتخاب یکی از مدل‌های CyanogenMode یا MIUI است. این سیستم را که به شکل فایل زیپ شده طراحی شده در قسمت اصلی حافظه SD card‌تان ذخیره و پس از آن نسبت به نصب آن اقدام کنید. در مرحله بعد برنامه CloclworldMod ROM Manager را اجرا کنید. همان طور که گفته شد در این برنامه گزینه “Reboot into Recovery” را انتخاب کرده و اجازه دهید خود برنامه کارهای لازم را انجام دهد. بعد از این‌که گوشی‌‌تان دوباره restart شود، تنها اقدام لازم فرمت سیستم است. در مرحله بعد باید فایل زیپ شده مربوط به برنامه‌های اندرویدی را که در قسمت کارت اس.دی موبایل‌تان قرار داده‌اید، اجرا کنید. پس از این کار پروسه به‌روزرسانی به خودی خود آغاز خواهد شد که این پروسه کمتر از 2 تا 3 دقیقه زمان می‌برد.

الهام اندرابی

منبع: www.infoworld.com

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها