به گزارش جام جم آنلاین، ماجد اطوال در گفتوگو با شبکه الجزیره تأکید کرد: «محاصره باعث شده هزاران کودک در غزه از تغذیه مناسب محروم شوند و این وضعیت نگرانکننده است.»
این مقام یونیسف همچنین هشدار داد که کمبود شدید سوخت و آب، تأثیر مستقیمی بر توان عملیاتی نهادهای بشردوستانه برای کمک به ساکنان غزه گذاشته است و ادامه این روند، بحران انسانی را تشدید خواهد کرد.
این گزارش ساعاتی پس از آن منتشر می شود که وزارت بهداشت غزه جدیدترین آمار تلفات انسانی در نوار غزه را اعلام کرد.
براساس این گزارش از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) که آتشبس در غزه نقض شد، شمار شهدا به ۶ هزار و ۵۷۲ نفر و تعداد زخمیها نیز به ۲۳ هزار و ۱۳۲ نفر رسید.
وزارت بهداشت غزه افزود که با احتساب این آمار، شمار شهدا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۷ هزار و ۱۳۰ نفر و تعداد زخمیها نیز به ۱۳۵ هزار و ۱۷۳ نفر رسیده است.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آوَرَد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت. ۹۳۶
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: