سلامت سفره

تضمین سلامتی با عصرانه مقوی

مواد لازم برای 4 نفر آرد مخصوص کیک: 2 پیمانه شکر: یک‌و یک‌چهارم پیمانه
کد خبر: ۴۶۲۳۰۵

بکینگ‌پودر: 2 قاشق چایخوری

جوش‌شیرین: یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک: یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

شکلات تخته‌ای (خردشده): یک قاشق غذاخوری

آب جوشیده: یک‌دوم پیمانه

کره‌ کم‌چرب: یک قاشق غذاخوری

روغن کانولا: یک‌دوم قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: 2 عدد

سفیده‌تخم‌مرغ: یک عدد

وانیل: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را از قبل روی 325 درجه فارنهایت تنظیم و قالب کیک را چرب کنید و درون فر بگذارید تا داغ شود.

یک کاغذ بزرگ بردارید، آرد را از الک رد کنید و درون کاسه بریزید. سپس شکر و بکینگ‌پودر را به آن اضافه کرده، نمک و جوش‌شیرین را نیز درون ظرف آرد بریزید و همه آنها را با هم مخلوط کنید.

پودر کاکائو و شکلات تخته‌ای را درون یک ظرف کوچک بریزید. سپس روی آنها آب گرم بریزید. خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. تخم‌مرغ‌ها را نیز درون ظرفی دیگر بشکنید و آنقدر هم بزنید تا پف کند و یکدست شود. حالا کره، روغن، تخم‌مرغ‌ها، سفیده تخم مرغ اضافی و وانیل را آرام‌آرام درون آرد بریزید. کاملا هم بزنید تا مواد یکنواخت شود.

کاکائو را نیز درون آن بریزید و با هم مخلوط کنید تا تمام مواد به رنگ قهوه‌ای دربیاید. مواد را درون قالب کیک بریزید. آن را حدود 45 ـ 40 دقیقه درون فر بگذارید تا پخته شود. سپس از درون فر بیرون بیاورید. حدود 10 دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شود. آن را درون ظرف بگذارید و به طور دلخواه برش دهید و برای عصرانه سرو کنید.

گندم از غلات به شمار می‌رود که به صورت‌های مختلفی قابل مصرف است. یکی از این انواع آرد گندم است که اکثرا در شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. گندم، منبع خوبی از منیزیم است که به عنوان کوفاکتور بیش از 300 آنزیم در بدن عمل می‌کند. این آنزیم‌ها نقش تنظیم انسولین و قندخون را به عهده دارند. غذاهای حاوی گندم که چربی کمی دارند خطر بیماری‌های عروق کرونر قلب و برخی از انواع سرطان را کاهش می‌دهند. همچنین مصرف گندم سبوس‌دار به تنظیم قند خون کمک می‌کند. به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود برای متعادل نگه‌داشتن قند خون تا حد امکان گندم را جایگزین برنج کنند. همچنین معلوم شده است که مصرف گندم بخصوص اگر سبوس آن گرفته نشده باشد به سلامت دستگاه گوارش، پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه در زنان، پیشگیری از آسم در دوران کودکی و همچنین پیشگیری از تشکیل سنگ‌های صفراوی کمک می‌کند.

افرادی که به گندم حساسیت دارند باید بدانند که مصرف گندم در آنها واکنش‌هایی همچون جوش‌های پوستی، کهیر، خارش، تورم لب‌ها، زبان و گلو و همچنین اگزما را به دنبال خواهد داشت. بنابراین باید از مصرف گندم خودداری کنند.

لادن هومند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها