بیداری اسلامی و انتخابات مجلس

ملت فهیم و بصیر ایران در شرایطی روز جمعه به استقبال انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی می‌رود که جغرافیای جهان اسلام موج نوین بیداری را با نگاه به ارزش‌های اسلامی و انقلابی تجربه می‌کند.
کد خبر: ۴۶۰۲۱۱

سوال قابل طرح در این رابطه این است که آیا ارتباطی میان تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و بویژه موج بیداری اسلامی با انتخابات مجلس شورای اسلامی در ایران وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال چند نکته را می‌توان گفت:

1ـ انقلاب اسلامی ایران به دلیل برخورداری از مجموعه‌ای متنوع از ارزش‌های معنوی و مادی و مشخصا موفقیت آن در ارائه الگویی نوین از حکومتی اسلامی، مترقی، ضد استکباری و مبتنی بر دو اصل اسلامیت و جمهوریت از ابتدای پیروزی تاکنون به‌طور مستمر مورد توجه ملت‌ها و دولت‌ها در سراسر جهان بوده است.

به اعتراف دوست و دشمن، انقلاب اسلامی ایران آغازگر مرحله‌ای نوین در تاریخ روابط بین‌الملل و نیز ایجادکننده فصلی جدید و تحولی اساسی در فرهنگ و گفتمان روابط بین‌الملل بوده است.

2ـ ماهیت اسلامی و استقلال‌طلبانه انقلاب اسلامی ایران عملا باعث دوقطبی شدن نگاه و رویکرد عملی ملت‌ها و دولت‌ها نسبت به این انقلاب شده است. ملت‌های مسلمان و نیز ملل تحت سلطه و آزادیخواه و آزاداندیش در اقصی نقاط عالم به رشد و بالندگی این انقلاب امید بسته و با همه عواطف و احساسات خود دل به موفقیت، استحکام و قدرت‌یابی روز افزون آن گره زده‌اند، امر مهمی که در تمامی عرصه‌های سیاسی، علمی و فناوری نوین شاهد تحقق آن هستیم.

3ـ در نقطه مقابل ملت‌ها و دولت‌های دوست، نظام سلطه قرار دارد که به دلیل ماهیت خود و نیز تعارض پیروزی و ماندگاری نظام مقدس جمهوری اسلامی با منافع نامشروع آن، کمر همت بر تضعیف و نابودی انقلاب اسلامی و آرمان‌های بلند آن بسته و به تعبیر مقام معظم رهبری از هیچ اقدامی که می‌توانستند برای ضربه‌زدن و به شکست کشاندن آن استفاده کنند، دریغ نکرده‌اند.

4 ـ موج بیداری اسلامی در جهان اسلام، خواب و آرامش را از چشمان دشمنان قسم خورده ملت ایران به دلیل نگرانی از تکرار تجربه انقلاب اسلامی در دیگر کشورهای منطقه گرفته است.

به‌رغم فرافکنی‌های تبلیغی و رسانه‌ای، رصد مطالب مطروحه در محافل درونی جریان سلطه، حاکی از اوج نگرانی آنها از ماهیت و سمت و سوی تحولات جاری در جهان عرب است. البته فریادها و خط و نشان کشیدن‌های دشمن ریشه در اعتماد به نفس آن ندارد بلکه بیشتر نعره بزدلانه برای غلبه بر ترس است.

5ـ جریان استکبار به‌طور متمادی طی بیش از سه دهه از رفتار و گفتمان منطقی جمهوری اسلامی ایران شکست خورده است، به‌همین دلیل همواره برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی ایران می‌کوشد.

هرچند ملت ایران غریو شادی خود را با حضور تاریخی در 9 دی ماه 88 و22 بهمن ماه سال‌جاری نمایان کرد و حماسه آفرید و خاکستر یأس را برچشم دشمن پاشید، با این حال، ضروری است با بصیرت و هوشیاری مسیر موفقیت را با برداشتن گام اساسی در انتخابات پیش‌روی مجلس تداوم بخشیم.

بی‌تردید حضور پررنگ ملت تاریخ‌ساز ایران در انتخابات مجلس نه تنها همچون مدال افتخارآفرین دیگری بر تارک ملت ایران خواهد درخشید بلکه این بار در تقارن با عصر بیداری اسلامی در منطقه و جهان، می‌تواند نقشی فزاینده در تقویت ماهیت اسلامی، انقلابی و ضداستکباری خیزش‌های مردمی در جهان اسلام داشته باشد.

حسین امیرعبداللهیان - معاون وزیر خارجه در امور کشورهای عربی و آفریقا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها