معاون وزیربهداشت خبر داد:

تدریس « بهداری جنگ» در دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون درمان وزارت بهداشت از تدریس درس«دفاع مقدس » از سال آینده در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و افزود: این واحد درسی با حضور دانشجویان در بیمارستان‌های صحرایی ارائه می‌شود.
کد خبر: ۴۶۰۰۷۵

  دکتر سید‌حسن امامی‌رضوی در حاشیه نخستین یادواره شهدا و ایثارگران جامعه ‌پزشکی تهران بزرگ و در جمع خبرنگاران گفت: درس دفاع مقدس در بیمارستان‌های صحرایی دفاع مقدس ارائه می‌شود، تا هر چه بیشتر با حفظ یاد و خاطره شهدا بتوانیم آموزش‌های لازم به خصوص در زمینه‌های درمانی با استفاده از تجربیات دفاع مقدس را به دانشجویان ارائه دهیم.

وی همچنین  از ارائه یک واحد درسی با مفاد «بهداری جنگ» در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد و گفت: تیم‌های پزشکی جامعه پزشکی یکی از فعالیت‌های بسیج جامعه پزشکی است که با اعزام به مناطق محروم کشور در قالب کادرهای پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری یک نوع فرهنگ جهادی و ایثارگری را با خدمات بهداشت و درمان ارائه و ترویج می‌دهد.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها