علی شان استون: با برنامه‌های هسته‌ای ایران موافقم

اظهارات جنجالی پسر استون در یک برنامه تلویزیونی آمریکایی

«علی شان استون»، فیلمساز آمریکایی که در سفر اخیر به ایران به دین اسلام مشرف شد، با حضور در یک برنامه تلویزیونی بار دیگر به دفاع از سیاست‌ها و برنامه‌های هسته‌ای ‌جمهوری اسلامی ایران پرداخت و دست‌یابی به دانش هسته‌ای را حق ایران دانست.
کد خبر: ۴۵۹۳۱۱

به گزارش ایسنا، «شان استون»، پسر الیور استون فیلمساز سرشناس آمریکایی که هفته گذشته در اصفهان به دین مبین اسلام مشرف شده و نام «علی» را برای خود انتخاب کرده بود، پس از بازگشت به آمریکا، در برنامه تلویزیونی پربیننده «بیل اوریلی(O’Reilly Factor)» حاضر شد و درباره ایران سخن گفت.

در این گفت و گوی تلویزیونی سوالاتی درباره سیاست‌های ایران از او پرسیده شد و استون پس از شرح دیدارش با محمود احمدی‌نژاد و سایر مقامات دولتی گفت: حضور من در ایران موجب ایجاد تصویر جدیدی از آمریکا برای ایرانیان شد و از این منظر سفرم بسیار مفید بود.

او ادامه داد: در اینجا درباره محمود احمدی‌نژاد سوء‌برداشت شده است. همچنین از صحبت‌های او درباره هولوکاست هم برداشت‌های اشتباهی شده است.

او افزود: موضوعی که احمدی‌نژاد همیشه در صحبت هایش درباره هولوکاست روی آن تاکید می‌کند این است که چرا ماجرای هولوکاست باید در سیاست‌های دولت اسرائیل در مواجهه با فلسطینیان و منطقه خاورمیانه تاثیر بگذارد؟ علی شان استون در پاسخ به پرسش مجری آمریکایی مبنی بر موافقت یا مخالفت وی با برنامه‌های هسته‌ای ایران گفت: چون ایران یک کشور جمهوری است و مثل کشور خود ما احزاب مختلفی در آن فعال هستند،‌ من با این برنامه‌ هسته‌ای کاملا موافقم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها