به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از رادیو ایران، در مراسم گردهمایی خانواده رادیو ایران که صبح امروز با حضور حجتالاسلام محسن قرائتی، محمدحسین صوفی معاون صدا، حمید شیخ محمدی مدیر رادیو ایران، مدیران گروه و برنامهسازان رادیو ایران در استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو برگزار شد، معاون صدا از 32 سال حضور موثر و معنوی حجتالاسلام محسن قرائتی در رادیو به ویژه رادیو ایران تجلیل کرد.
حجت الاسلام قرائتی برنامههای مختلف از جمله آیینه وحی و... را در رادیو ایران داشته و از بعد از انقلاب تاکنون دو بار قرآن را در این شبکه تفسیر کرده است.
محمدحسین صوفی، معاون صدای سازمان صدا و سیما در مراسم گردهمایی خانواده رادیو ایران بعد از تجلیل از حجت الاسلام قرائتی گفت: خوشحالم در آخرین روزهای پایانی سال 90 در کنار شما عزیزان هستیم. همکاران رادیو ایران زحمت زیادی می کشند و امروز در این مراسم از حجت الاسلام قرائتی به خاطر 32 سال حضور در رادیو به ویژه رادیو ایران تجلیل کردیم.
معاون صدای سازمان صدا و سیما در مراسم رادیو ایران تاکید کرد: در سال های اخیر این شبکه رادیویی روند رو به رشدی را دنبال کرده و باز هم جای رشد دارد.
صوفی اشاره کرد: ما هر روز شاهد خلاقیت ها و نوآوری های زیادی در کشور هستیم به ویژه در حوزه علوم و تکنولوژی رشد خوبی داشته ایم. تمدن، فرهنگ و هنر ایران زبانزد است. همیشه به دنبال استقلال و خودکفایی بودیم و با وجود آنکه کشورهای مختلف ما را تحریم کردند، اما این مسئله باعث شد تا بیشتر توانمندی هایمان را نشان دهیم که مهمترین آن انرژی هسته ای است.
صوفی با اشاره به اینکه جوانان در حوزه علوم اقدامات فراوانی انجام دادند، خاطر نشان کرد: رادیو ایران همیشه تلاش داشته تا فعالیت جوانان را به ویژه در حوزه انرژی هسته ای به نحو مطلوبی انعکاس دهد. برنامه های مناسبی درباره شهید احمدی روشن پخش شد و در مجموع عملکرد رادیو ایران خوب و رضایت بخش بوده است.
معاون رییس سازمان صدا و سیما در امور صدا به تولید ویژه برنامه های انتخاباتی اشاره و اضافه کرد: این ویژه برنامه ها 11و12اسفند از شبکه های مختلف رادیویی پخش می شود.
وی از تدارک نوروزی شبکه های رادیویی هم خبر داد و گفت: پخش ویژه برنامه های نوروز از 28 اسفند آغاز می شود و تا 15 فروردین ادامه دارد و تلاش می کنیم با برنامه های شاد و مفرح روزهای آغاز سال را با مخاطبان رادیو همراه شویم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم