حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
سرهنگ احد کریمی در گفتوگو با ایسنا، در این باره گفت: در پی اعلام وقوع یک فقره قتل در محدوده بلوار وکیلآباد مشهد در ساعت 30/23 ماموران کلانتری شهرک ناجا به محل اعزام و متوجه شدند، زنی 25 ساله نوزاد 3 ماههاش را خفه کرده است.
وی افزود: خبر وقوع این حادثه را همسر این زن به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع داد که در تحقیقات اولیه معلوم شد متهم سابقه بیماری روانی داشته و زمانی که همراه نوزاد 3 ماههاش در خانه تنها بوده، دست به این کار زده است.
کریمی خاطرنشان کرد: این زن مدتی در یکی از بیمارستانهای روانی بستری بوده که به اصرار شوهرش به منظور نگهداری از کودکش از بیمارستان مرخص شده بود.
به گفته فرمانده انتظامی مشهد، پزشک معالج این زن سابقه بیماری روانی وی را تایید کرده، اما تاکنون نظری از سوی کارشناسان سازمان پزشکی قانونی مبنی بر روانی بودن وی اعلام نشده است.
وی با بیان این که این پرونده هماکنون در اختیار مراجع قضایی است، گفت: در صورتی که دستوری برای ادامه بررسی این پرونده از سوی پلیس صادر شود، ما وارد عمل خواهیم شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....