اعتذار از استاد شفیعی و توضیح

روز شنبه 8‌‌/11‌‌/90 در صفحه 5 روزنامه جام‌جم گزارشی از دیدار صمیمی جمعی از شاعران با استاد ارجمند دکتر محمدرضا شفیعی‌کدکنی منتشر شد.
کد خبر: ۴۵۴۷۶۴

در این گزارش گزیده‌ای از صحبت‌های ایشان در 3 بخش مورد توجه قرار گرفته بود؛ یک بخش به انتقاد استاد از رسانه‌ها اختصاص داشت که در ایجاد نوعی بحران در شعر امروز نقش داشته‌اند. بخش دوم سخنان استاد هم انتقاد از برخی شاعران بود که با رفتار و اخلاق‌شان باعث شده‌اند تا شاعران در باور مردم افرادی بی‌نظم و شلخته جلوه کنند.

این دو بخش به طور کامل و دقیق در روزنامه جام‌جم منتشر شده بود اما بخش سوم و مهم‌تر سخنان استاد شفیعی‌کدکنی پیشنهادی برای انتشار یک آنتولوژی از شعر پس از پیروزی انقلاب بود که متاسفانه این بخش از سخنان ایشان به درستی منتقل نشده بود و سوءتفاهم‌هایی را در پی داشت و تیتر «پیشنهاد شفیعی‌کدکنی برای معرفی هزار شاعر انقلاب» نیز ناشی از این برداشت بود.

ضمن عذرخواهی از استاد محمدرضا شفیعی‌کدکنی این بخش از سخنان ایشان را با تغییر و اصلاحات انجام شده خدمت خوانندگان عزیز جام‌جم تقدیم می‌کنیم با این یادآوری که در آن دیدار چهره‌های شناخته شده شعر کشورمان از جمله استاد محمدعلی بهمنی، مصطفی محدثی‌خراسانی، سعید بیابانکی و مصطفی علیپور نیز حضور داشتند.

استاد شفیعی‌کدکنی در این دیدار پیشنهاد دادند که جمعی از شاعران و منتقدان کشور از میان شاعرانی که پس از سال 57 کتاب منتشر کرده اند فارغ از دوستی‌ها و دشمنی‌ها یک مجموعه گزیده را با هدف ارائه آنتولوژی شعر عصر انقلاب منتشر کنند. ایشان تاکید داشتند که این آنتولوژی اگر به شیوه و روشی صحیح آماده شود ضمن خواندنی بودن می‌تواند نمایانگر معدل شعر در 30 ساله اخیر باشد و البته تصریح کردند که اگر ناشر این کتاب غیردولتی باشد بهتر خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها