مرد افغان، زن دخترزایش را کشت

مرد افغان همسرش را به دلیل به دنیا آوردن دختر به قتل رساند. بنابر اعلام پلیس افغانستان، شوهر این زن وقتی متوجه شد همسرش برای بار سوم نوزاد دختر به دنیا آورده است، او را به قتل رساند.
کد خبر: ۴۵۴۵۹۳

 پلیس منطقه «قندوز» درباره این پرونده گفت: «شرمحمد» همسر این زن هفته گذشته پس از این‌که یکی از همسایگان جسد «استری» 22 ساله را پیدا کرد، پا به فرار گذاشت.

به گفته پلیس محلی، طبق نظریه پزشکی قانونی، این زن بر اثر خفگی کشته شده است.یکی از نزدیکان «استری» گفت: او پیش از این به ما گفته بود همسرش به دلیل به دنیا آوردن نوزاد دختر، او را تهدید به مرگ کرده است.

پلیس در بررسی این پرونده‌، مادر متهم به قتل را به اتهام همدستی با پسرش در ارتکاب جنایت دستگیر کرده است. این در حالی است که مادر شوهر «استری» مدعی است عروسش خودکشی کرده است.

پلیس با رد این ادعا گفت: در بررسی‌های صورت گرفته نشانی از وجود طناب در کنار جسد یا اثر جراحت روی گردن مقتول وجود ندارد.

پلیس افغانستان گفت: در چند ماه گذشته این چندمین موردی است که زنی توسط همسر یا خانواده همسرش مورد شکنجه و قتل قرار می‌گیرد.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها