باقری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا هدف از این سفر را دیدار با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه و دیگر مقام های سیاسی و امنیتی این کشور اعلام کرد.
وی گفت: در این سفر در رابطه با مسایل دو جانبه، منطقه ای و بین المللی و نیز آخرین تحولات موضوع هسته ای و دور جدید گفت و گوها با 1+5 با مقام های روسیه گفت و گو و رایزنی می کنیم.
سفر معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی به مسکو دو روزه بوده و قرار است وی فردا با مقام های ارشد روس در خصوص موضوعات مورد نظر مذاکره و رایزنی کند.
باقری آبان ماه امسال نیز سفر دو روزه ای به مسکو داشت که در آن با وزیر خارجه ، دبیر شورای امنیت ملی روسیه و معاون وی دیدار کرد.
در آن سفر توافقنامه همکاری های راهبردی میان شوراهای امنیت ملی ایران و روسیه به امضا رسید که بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت.
روابط ایران و روسیه به عنوان دو همسایه مقتدر در ماه های گذشته رو به توسعه بوده و تحلیلگران مسایل سیاسی از نزدیک شدن هر چه بیشتر مواضع تهران و مسکو به هم در خصوص تحولات منطقه ای و بین المللی سخن گفتند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد