«تا ثریا» در قسمت های آینده جذاب‌تر می‌شود

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «تا ثریا» با اشاره به این‌که او و کارگردان به دلیل جذابیت‌های قصه تولید این مجموعه را پذیرفتند، تاکید کرد با پیشرفت قصه، «تا ثریا» برای مخاطبان جذاب‌تر می‌شود.
کد خبر: ۴۴۸۶۱۶

الهام غفوری، تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «تا ثریا» درباره تهیه این پروژه برای شبکه یک به مهر گفت: بعد از مطالعه فیلمنامه احساس کردیم قصه جذابیت و تعلیق‌های لازم را برای مخاطب دارد. سیروس مقدم می‌دانست فیلمنامه این مجموعه برای مخاطبان تلویزیون جذاب خواهد بود و بعد از بازنویسی به جذابیتش افزوده می‌شود. بنابراین تولید این مجموعه را پذیرفتیم.

وی افزود: بازنویسی فیلمنامه این مجموعه تلویزیونی از سوی سعید فرهادی نویسنده این اثر با نظارت سیروس مقدم انجام شد. نویسنده تلاش کرد تا بازنویسی طبق نظرات کارگردان انجام شود. البته در بازنویسی کلیت قصه تغییر نکرد، بلکه اصلاحات مربوط به جزییات بود تا تعلیق قصه مجموعه «تا ثریا» بیشتر شود و مخاطبان از دیدن این مجموعه لذت ببرند.

این تهیه‌کننده در پاسخ به این سوال که آیا تولید این مجموعه بعد از تمام شدن سریال «پایتخت» آغاز شد یا نه؟ گفت: بله، بعد از تمام شدن این مجموعه پیش تولید «تا ثریا» را آغاز کردیم. بعد از سپری کردن پیش تولید، مجموعه را کلید زدیم. در زمان پیش تولید همه بازیگران و لوکیشن‌ها انتخاب شدند تا در زمان تصویربرداری با مشکلی رو‌به‌رو نشویم.

این تهیه‌کننده درباره انتخاب بازیگران این مجموعه گفت: سعی کردیم در این پروژه از بازیگران با تجربه، تئاتری‌ها و کسانی که آموزش بازیگری دیده‌اند، استفاده کنیم. تلاش داشتیم چیدمان بازیگران به گونه‌ای باشد تا برای مخاطبان جذابیت لازم را داشته باشد و هر یک از بازیگران برای شخصیت‌هایی که ایفا می‌کنند، مناسب باشند. امیدوارم توانسته باشیم نظر مردم را جلب کرده باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها