گروگان‌های ایرانی در سوریه سلامت هستند

آخرین پیگیری‌های دستگاه سیاست خارجی کشورمان حکایت از آن دارد که مهندسان ربوده شده ایرانی در سوریه در سلامت کامل به سر می‌برند.
کد خبر: ۴۴۸۵۷۸

چهارشنبه گذشته 5 مهندس ایرانی و کارمند فنی شاغل در طرح نیروگاه برق جندر هنگامی که در حال عزیمت به محل کار خود بودند، ربوده شدند و 2 روز پس از آن 2 نفر دیگر از متخصصان ایرانی که به منظور پیگیری وضعیت این افراد تلاش داشتند نیز گروگان گرفته شدند. این درحالی است که هنوز خبری از محل نگهداری این افراد به دست نیامده، اما سلامت آنها تایید شده است. در همین رابطه سفیر ایران در سوریه در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تایید سلامت گروگان‌های ایرانی از تلاش تیم امنیتی مشترک ایران و سوریه برای آزادی این گروه در آینده نزدیک خبر داد. محمدرضا رئوف شیبانی با اشاره به این که تمام ظرفیت‌های موجود در جهت آزادی این افراد به‌کار گرفته شده است اظهار کرد: تیم مشترک امنیتی دو کشور جزئیات مربوط به این حادثه را با دقت و به‌طور مستمر پیگیری می‌کنند و تمامی راه‌هایی که امکان آزادی این عزیزان را فراهم کند در دستور کار این تیم مشترک قرار دارد. پیش از این نیز ولید معلم، وزیر خارجه سوریه در مکالمه‌ای تلفنی با علی‌اکبر صالحی، وزیر خارجه کشورمان گفت: دولت سوریه براساس مسوولیتی که به عهده دارد، تمامی تلاش خود را به‌کار خواهد گرفت تا هر چه سریع‌تر افراد ربوده شده ایرانی آزاد شوند و نزد خانواده‌های خود برگردند.

وزیر خارجه کشورمان در این گفت‌وگوی تلفنی مراتب نگرانی خود را نسبت به سرنوشت ایرانیان ربوده شده در سوریه به اطلاع وزیر امور خارجه این کشور رساند. در همین حال حسین امیرعبداللهیان، معاون وزیر امورخارجه در امور خاورمیانه و آفریقا درخصوص آخرین خبرها از متخصصان ربوده شده در سوریه گفت: براساس اخبار موجود 7 مهندس و تکنسین ربوده شده ایرانی در شهر حمص سوریه در سلامت به سر می‌برند و تلاش‌ها به منظور آزادی آنها ادامه دارد. وی با اشاره به این‌که این متخصصان ایرانی در حال تکمیل پروژه نیروگاه برق برای ارائه خدمات به مردم سوریه بوده‌اند خاطرنشان کرد: اقدام ربایندگان متخصصان ایرانی در جهت کمک به دشمنان ملت سوریه تلقی می‌شود و ربایندگان با این اقدام مانع خدمات‌رسانی در حوزه برق به مردم این منطقه شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها