پنهانکاری در آمریکا به نفع دیکتاتور سابق شیلی

جام جم انلاین : یک بانک معتبر آمریکا به دیکتاتور سابق شیلی کمک کرده تا میلیونها دلار سرمایه خود را پنهان کند.
کد خبر: ۴۴۶۵۵

به گزارش خبرگزاری فرانسه سناتور کارل لوین مسوول پیگیری پرونده آگوستو پینوشه اعلام کرده که مدیر بانک ریگز در سال 1994 با پینوشه در شیلی دیدار داشته و از او خواسته است که برای ذخیره سرمایههایش در این بانک حساب باز کند.

pinochet2

کارل لوین سناتور ایالت میشیگان می گوید: این بانک برای پینوشه حساب شخصی افتتاح میکند و در سال 1998 که پینوشه در لندن به اتهام جنایت علیه بشریت دستگیر شده و دادگاه هم دستور توقیف حسابهای بانکی او را صادر کرده ، به او کمک کرده تا سرمایه اش را از لندن به آمریکا انتقال دهد.
پینوشه تا 2002 حدود 4 تا 8 میلیون دلار سپرده در بانک ریگز داشته است و این در حالیست که نورمن کلمن سناتور جمهوری خواه هم اعلام کرده که مقامات بانک مزبور میزان ثروت پینوشه را هشت سال تایید نکرده اند.
ریکاردو لاگوس ، رییس جمهور شیلی در این زمینه گفته است ، اگر این گزارش تایید و دارایی پینوشه مشخص شود ، کمیسیونهایی برای تحقیق در این زمینه تشکیل خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها