الکامپ 2011

آینده امروز ایران در الکامپ (ELECOMP)، نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیک ایران است که هر ساله در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌‌شود. سال 74 نخستین بار نمایشگاه فناوری اطلاعات کشور با هدف نمایش دستاوردهای ایرانی و بین‌المللی و بازاریابی محصولات داخلی جهت افزایش توان رقابتی شرکت‌های ایرانی فعال در زمینه کامپیوتر برگزار شد.
کد خبر: ۴۴۶۴۸۵

این نمایشگاه در دوره‌های زمانی نامنظم و با نام‌های مختلف طی سال‌های بعد نیز تکرار شد تا این‌که سال 82 پس از رایزنی‌های بسیار، مجوز الکامپ نهم به نام انجمن شرکت‌های انفورماتیک صادر شد. پس از برگزاری دوره شانزدهم، مجوز برگزاری این رویداد به نام یکی از پیمانکاران شرکت سهامی نمایشگاه‌ها صادر شد.

دوره هفدهم نمایشگاه از روز جمعه 18 آذر آغاز به کار کرد و بیش از 600 شرکت داخلی و خارجی در فضایی به وسعت 50 هزار متر مربع و در 4 گروه «الکترونیک و سخت‌افزار»، «نرم‌افزار، تجهیزات شناسایی و مکان‌یابی رادیویی»، «شبکه، امنیت، اینترنت، خدمات AST و رسانه مجازی» و «دولت الکترونیک و تجارت الکترونیک» آخرین دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتند. در این دوره الکامپ، آنچه بیش از پیش به چشم می‌آمد حضور گسترده و فعال شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت پرسرعت بود که با تخفیف‌های زیاد سعی در جذب کاربران بیشتری داشتند و این خود نشان از ارتقای درخواست و سطح خدمات اینترنت ایران از کم‌سرعت و دیال‌آپ به اینترنت پرسرعت بود. اکثر شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت پرسرعت دارای غرفه‌هایی در فضای باز نمایشگاه بودند که بیشتر در منظر عموم بازدیدکنندگان باشند. ایرانسل و مبین‌نت هم مانند نمایشگاه تله‌کام حضوری فعال داشتند و به دنبال جذب کاربران بیشتر برای وایمکس خود بودند. همراه اول به عنوان اولین اپراتور تلفن همراه مانور بسیاری روی کیف پول همراه خود، جیرینگ داشت. همراه اول علاوه بر غرفه‌ای که در سالن میلاد برپا کرده بود در محوطه باز هم غرفه‌ای داشت و از استقبال خوبی هم برخوردار بود.

یکی دیگر از غرفه‌هایی که با استقبال خوبی مواجه بود غرفه تبلت‌های سامسونگ بود که علاقه‌مندان به تبلت می‌توانستند در آنجا تبلت‌ها را بررسی و تست کنند. یکی از موارد قابل بیان در این جشنواره عدم استقبال از بخش بازی‌های رایانه‌ای مجاز بود که نسبتاً بازدید کننده‌ای نداشت. نکته جالبی که می‌توان در مورد افتتاحیه این نمایشگاه گفت افتتاح رسمی آن توسط رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت در روز 19 آذر و یک روز پس از آغاز به کار آن بود. از نکات قابل توجه این دوره حضور پررنگ و فعال دولتی‌ها به‌ویژه وزارتخانه‌های صنعت و تجارت و ارتباطات بود که سالن‌های زیادی به شرکت‌های دولتی و وزارتخانه‌ها اختصاص داده شده بود. ایران الکامپ 2011 به عنوان بزرگ‌ترین رویداد فناوری اطلاعات کشور با شعار «ایران الکامپ؛ آینده امروز» در روز سه شنبه 22 آذر به کار خود پایان داد.

سیدمحمدرضا محمدی / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها