رئیس فدراسیون: با ریمانیچ صحبت کرده‌ایم تا کمی با بچه‌ها بهتر برخورد کند

بازیکنان تیم ملی هندبال در مقابل سرمربی

با ریمانیچ خیلی صحبت کردیم. او مربی بامنضبطی است و این‌طور نیست با کسی مشکل داشته باشد. در هر صورت از او خواسته‌ایم کمی در نحوه برخوردهایش با بازیکنان تجدید نظر کند که این موضوع را در جام ملت‌ها شاهد خواهیم بود.
کد خبر: ۴۴۵۹۹۸

این جملات رئیس فدراسیون هندبال در واکنش به جبهه‌گیری‌هایی است که از سوی بازیکنان نسبت به سرمربی تیم ملی صورت گرفته و به نوعی تایید غیرمستقیمی بر ادعاهای بازیکنان است، هر چند کوزه‌گری به صراحت این موضوع را تایید نمی‌کند و وقتی این نکته را مطرح می‌کنیم که بازیکنان از شرایط راضی نیستند و حتی مدعی شده‌اند با ادامه این روند قید حضور در تیم ملی را هم می‌زنند، پاسخ می‌دهد: فکر نمی‌کنم چنین چیزی باشد و خودم هم با آنها صحبت کرده‌ام. یک بازیکن حق ندارد در مسائل اینچنینی صحبت کند یا اگر هم مشکلی هست در رسانه‌ها مطرح کند. متاسفانه بازیکنان به دلیل سختگیری‌هایی که از سوی سرمربی تیم صورت می‌گیرد این‌گونه واکنش نشان داده‌اند، درحالی که سرمربی به دنبال بهبود شرایط است و با هیچ‌کس هم مشکلی ندارد. به نظرم بازیکنان مثل سرباز هستند و باید دستورات مربی را بدون کم وکاست اجرا کنند. ریمانیچ مربی بزرگی است و قبل از هر چیزی به اعتبارش فکرمی کند و دنبال کسب بهترین نتایج است.

اما بازیکنان تیم ملی ادعای دیگری دارند. آنها معتقد هستند کار کردن زیرنظر این مربی نروژی بسیار سخت است. شرایط به‌گونه‌ای بوده که بعد از مسابقات انتخابی المپیک 2012 لندن در خاک کره جنوبی، برخی بازیکنان باتجربه و خوش اخلاق تیم ملی واکنش تندی از خود بروز داده و شرایط پیش‌‌رو را نگران‌کننده کرده‌اند. الله‌کرم استکی، بازیکن باسابقه و موثر تیم ملی دراین‌باره به ما می‌گوید: اگر روال همان‌گونه که بوده ادامه داشته باشد من با تمام اشتیاقی که برای پوشیدن پیراهن تیم ملی دارم ترجیح می‌دهم دیگر نباشم چون با ریمانیچ به بن بست می‌رسیم!

مشکلات ملی‌پوشان با سرمربی جدید تیم ملی در بازی‌های انتخابی المپیک که در کره جنوبی برگزار شد به اوج خود رسید و بعد از آن هم بازتاب‌هایی پیدا کرد. خلق‌و‌خوی گرم و روابط خوبی که ماجک، سرمربی پیشین و موفق تیم ملی که نایب قهرمانی در بازی‌های آسیایی گوانگجو را برای کشورمان به ارمغان آورده بود با بازیکنان باعث شده آنها با دیسیپلین و رفتار خشک و کم انعطاف سرمربی جدید به مشکل بر بخورند. ولی این تمام ماجرا نیست و ظاهرا برخی بازیکنان نسبت به بازی کردن در پست غیر تخصصی هم شاکی هستند و معتقدند تیم ملی در جام ملت‌ها که 2 ماه دیگر در خاک عربستان برگزار خواهد شد نمی‌تواند یکی از 3 سهمیه جام جهانی را کسب کند.این گروه از بازیکنان معترض تیم ملی به اتفاقاتی که در مسابقات کره رخ داده اشاره کرده و مدعی هستند سرمربی کنونی کشورمان اشتباهاتی داشته که باعث شد تیم ملی در دور مقدماتی به عربستان ببازد و با از دست دادن شانس سرگروهی خود در نیمه‌نهایی به کره جنوبی قدرتمند و میزبان برخورد کند و دست کم رسیدن به فینال را دشوارتر از حد معمول ببیند.

قرعه‌ای دشوار

جدای از اتفاقاتی که در تیم ملی هندبال رخ داده و خوشایند هم نیست قرعه کشی جام ملت‌ها هم به‌گونه‌ای است که بدترین قرعه ممکن را برای تیم ملی ایران نشان می‌دهد. تیم کشورمان در گروه اول با کره جنوبی، ژاپن، کویت و اردن همگروه شده و این در شرایطی است که در دیگر گروه تیم‌های عربستان، قطر، بحرین، امارات و ازبکستان حضور دارند. بازی‌های انتخابی المپیک که کمتر از 2 ماه پیش در کره جنوبی برگزار شد بهترین موقعیت برای شناخت تیم‌ها از یکدیگر در آستانه جام ملت‌ها بود و همین مسابقات هم ثابت کرد که تیم ایران در گروه مرگ جام‌ملت‌ها قرار گرفته است. کره جنوبی با شکافی که میان خود و سایر تیم‌های آسیایی ایجاد کرده بسیار قدرتمند است و شانس نخست فتح جام ملت‌ها محسوب می‌شود. ژاپن هم روند رو به جلوی خود را حفظ کرده و کویت که همواره در زمره برترین تیم‌های آسیا قرار داشته، اگرچه بعد از سپری کردن دوران محرومیتش افت کرده است، اما همچنان تیمی مخوف به حساب می‌آید. اردنی‌ها نیز تیمی نیستند که بتوان آن را دست‌کم گرفت. با این حساب قرار گرفتن در یکی از رتبه‌های اول و دوم این جام چندان آسان نخواهد بودو نیاز به آماده‌سازی قوی و تمرکزبالا دارد که با این شرایط کار کمی دشوارتر به نظر می‌رسد.

محسن باباصفری، دروازه‌بان تیم ملی درخصوص مشکلاتی که بین سرمربی و بازیکنان وجود دارد می‌گوید: من خودم با ریمانیچ مشکلی ندارم، ولی اکثر بچه‌ها از نوع رفتارهای او شاکی هستند. اصلا قابل پیش‌بینی نیست. یک روز گرم برخورد می‌کند و یک روز هم سرد! خلق و خوی این مربی خیلی عجیب است.

نکته: جدای از اتفاقاتی که در تیم‌ملی هندبال رخ داده و خوشایند هم نیست قرعه کشی جام ملت‌ها هم به‌گونه‌ای است که بدترین قرعه ممکن را برای تیم‌ملی ایران نشان می‌دهد. تیم کشورمان در گروه اول با کره جنوبی، ژاپن کویت و اردن همگروه شده است

سجاد استکی، ستاره جوان و آینده‌دار تیم ملی که به باور اهالی هندبال بزودی شاهد حضور او در بوندس‌لیگا خواهیم بود، یکی از بازیکنانی است که نسبت به بازی کردن در پست غیرتخصصی شکایت می‌کند. بهترین گلزن تیم ملی در خصوص مشکلات با مربی نروژی تیم ملی گفته است: این‌طوری خیلی بد است، چون کارایی بازیکنان پایین می‌آید. متاسفانه سرمربی تیم ملی برخلاف ماجک حاضر نیست حتی حرف‌های بازیکنان را بشنود. الان بازیکنان یک مقدار مشکل روحی پیدا کرده‌اند واین به ضرر تیم ملی است. متاسفانه در تیم ملی جو آن‌طور که بخواهیم نیست و امیدوارم مسوولان فدراسیون تدابیر لازم را بیندیشند تا بتوانیم از حقانیت هندبال دفاع کنیم.

الله‌کرم استکی، برادر بزرگ‌تر سجاد شاکی‌تر از دیگران به نظر می‌رسد و خیلی صریح از شرایط کنونی انتقاد می‌کند. او می‌گوید: بعد از مسابقات انتخابی، کاسه صبرمان لبریز شده بود و باید حرف‌هایمان را می‌زدیم. من خودم با حاشیه میانه‌ای ندارم و در تمام این سال‌ها که پیراهن تیم ملی را پوشیدم با افتخار و همه وجودم جنگیدم. یک بازیکن باید تاکتیک‌های سرمربی را اجرا کند و در آن بحثی نیست. اما وقتی می‌بینیم این مربی بی‌جهت از بازیکنان ایرانی ایراد می‌گیرد و درگیری ایجاد می‌کند شرایط سخت می‌شود. متاسفانه در مسابقات انتخابی المپیک ریمانیچ اشتباهاتی داشت که حاضر نبود آنها را بپذیرد. امیدواریم این‌بار شرایط عوض شده باشد، چون‌ کار در خاک عربستان بسیار دشوار است و اگر شرایط همان‌طور باقی بماند، نتیجه نمی‌گیریم. ما حتی اعلام کردیم اگر اوضاع تغییر نکند بهتر است دیگر در تیم ملی نباشیم چون‌ آرامش نداریم و این‌گونه نمی‌توانیم کارایی لازم را داشته باشیم. امیدوارم اوضاع بهتر شده باشد.

با وجود این انتقادها اما رئیس فدراسیون هندبال معتقد است سرمربی کنونی تیم ملی تنها به خاطر ناآشنایی با فرهنگ ایرانی‌ها به نظر برخی بازیکنان خشک و سرد به نظر می‌ آید. کوزه‌گری به ما می‌گوید: به هرحال یک‌سری تفاوت‌ها وجود دارد. این مربی خیلی با دیسیپلین است ولی با او صحبت کرده‌‌ایم تا کمی با بچه‌ها بهتر برخورد کند. از طرفی دیگر، این که بازیکنان می‌گویند و نفرات را مدام در پست‌های غیرتخصصی بازی می‌گیرد درست نیست و یک ملی‌پوش نباید خود را در منطقه حبس کند، بلکه بازیکنی که در این سطح بازی می‌کند باید خود را برای حضور در چند پست آماده کند و هر‌طور که سرمربی تیم ملی می‌خواهد بازی کند. اگر بازیکن بخواهد برای سرمربی تیم ملی تعیین تکلیف کند که سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.

اتفاقات اخیر در حالی رخ می‌دهند که نخستین اردوی تیم ملی برای مسابقات جام ملت‌ها برگزار شده و بازیکنان زیرنظر ریمانیچ به تمرین پرداختند. واکنش‌های بازیکنان و توصیه‌های مسوولان به این مربی شاید شرایط بهتری را در اردوی تیم ملی حاکم کند. باید صبر کرد و دید.

علی رضایی ‌/‌ جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها