بدون کاسانو و روسی هم می‌توان قهرمان شد

چزاره پراندلی، به رغم تمام بلایای بزرگی که در ماه‌های اخیر بر سر برخی مهاجمان نامدار تیم ملی فوتبال ایتالیا نازل شده، همچنان معتقد است که این تیم می‌تواند از موفق‌ترین‌ها در دور پایانی جام ملت‌های اروپا 2012 باشد و از این طریق ناکامی بزرگ و خبرسازش در دوره قبلی (2008)‌ این رقابت‌ها و همچنین جام جهانی 2010 را که در دوران مربیگری روبرتو دونادونی و مارچلو لیپی حاصل آمد، جبران نماید.
کد خبر: ۴۴۵۴۰۰

سرمربی فعلی تیم ملی ایتالیا که 54 ساله است و اوایل تابستان سال پیش با رها کردن باشگاه فیورنتینا، سکاندار آتزوری شد، در دور مقدماتی یورو 2012 خوب عمل کرد و در دسته‌ای سرگروه و بدون نیاز به مرحله پلی‌آف به طور مستقیم راهی مرحله پایانی جام شد که صربستان، اسلوونی، ایرلند شمالی و تیم شگفتی‌ساز استونی هم در آن قرار داشتند. با این حال او اخیرا در یک چشم به هم زدن 2 فوروارد ثابت تیمش را از دست داده و به رغم تمام نویدها و امیدهایی که بابت رسیدن هر دوی آنان به مرحله نهایی یورو داده شده است، بعید است که چنین شود. یکی از آنها جوزپه روسی مهاجم ویارئال اسپانیاست که چندی پیش دچار پارگی رباط صلیبی پا شد و حتی اگر در اواخر فروردین 91 پا به توپ شود، دور از ذهن است به همان حد از آمادگی برسد که برای شرکت موفق در تورنمنتی سنگین همچون یورو در خرداد و تیر 1391 به آن نیاز است.موضوع آنتونیو کاسانو از او بسیار بدتر است. در پایان دیدار چندی پیش آث. میلان با تیم «باته» از بلاروس در لیگ قهرمانان اروپا حال کاسانوی 30 ساله بشدت به هم خورد و پزشکان دریافتند قلب وی عارضه‌ای جدی دارد. در نتیجه تحت عمل جراحی قرار گرفت. به همین دلایل است که پراندلی از حالا به استفاده از مهاجمانی تازه در ترکیبی تیم ملی ایتالیا فکر می‌کند و در حال بررسی در این باره است و یکی از کسانی که ناچارا در افکار او جای گرفته، آنتونیو دی ناتاله مهاجم اودینزه است. این مهاجم معروف با رسیدن سال جدید (میلادی)‌ 35 ساله خواهد شد، اما همچنان با انرژی و کارساز است. آخرین باری که از دی‌ ناتاله در تیم ملی ایتالیا استفاده شد،‌ در جریان مسابقات بسیار بدفرجام‌ جام‌جهانی 2010 در خاک آفریقای جنوبی بود و بعد از آن وی هرگز دعوت نشد و لابد این بدان سبب بود که پراندلی وی را به رغم تمامی درخششی که داشت در اندازه‌های لازم بر نمی‌شمرد.

یکی از کسانی که پراندلی روی او حساب می‌کند، ماریو بالوتلی مهاجم اغلب بحران‌ساز اما تکنیکی و کارساز منچسترسیتی انگلیس است که در مسابقات اخیر این باشگاه در لیگ انگلیس و همچنین جام قهرمانان اروپا خوش درخشیده و برخی گل‌های حساس را به ثمر رسانده است. پراندلی می‌گوید: «از همان آغاز و در گرماگرم رقابت‌های انتخابی جام ملت‌های اروپا نیز من می‌خواستم بالوتلی را در پست مهاجم سوم کاذب و در حفره کوچکی که بین کاسانو و روسی در خط حمله وجود داشت، قرار بدهم و این ترکیب را موثر می‌دانستم، اما غیبت‌های بالوتلی این مجال را به من نداد. در هر حال اینک فرصتی عالی برای بالوتلی است تا توانش را در غیاب مهاجمان مصدوم ما علنی و ثابت کند و او این امکان را دارد که حتی در پست یکی از دو مهاجم اصلی ما جایگزین شود و من او را در نوک حمله هم خواهم آزمود.» پراندلی دست نیاز به سوی هریک از نفرات فوق دراز کند، از منظر جان لوییجی بوفون فرقی نمی‌کند، زیرا او اعتقاد دارد ایتالیا بدون روسی و کاسانو هم می‌تواند قهرمان یورو 2012 باشد و هر کس در خط حمله به جای کاسانوی راست پا و باهوش و روسی چپ‌پا و تکنیکی بازی کند، ایتالیا گلیمش را از آب بیرون خواهد کشید. بوفون می‌گوید: «بله، غیبت کاسانو و روسی برای هر تیمی یک فقدان بزرگ است، اما ما 5، 6 فوروارد خوب و همسطح دیگر داریم که می‌توانند جای این مصدومان را به بهترین شکل پر کنند. من در این ارتباط بویژه از پاتزینی، بالوتلی، ماتری، آمائوری، دی ناتاله و دانی‌یل اوسوالدو نام می‌برم و کدام تیم را در جهان سراغ دارید که خواستار استفاده از آنها نباشد. بوفون می‌افزاید: «قدر مسلم این که من هیچ‌یک از کاندیداهای جانشینی کاسانو و روسی را کمتر و پایین‌تر از آنها نمی‌دانم و چند بازی دیگر که پیش برویم کاملا در ترکیب کلی تیم ما جا خواهند افتاد.»

سایت یوفا / مترجم: وصال روحانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها