جشن پایان 9 سال اشغالگری آمریکا در عراق

مسوولان عراقی رسما بعد از 9 سال حضور نیروهای آمریکایی در خاک این کشور، خروج این نیروها را از عراق که پایان سال جاری میلادی روند آن تکمیل خواهد شد، جشن گرفتند. به گزارش ایسنا، این مراسم رسمی روز پنجشنبه در چارچوب سلسله اقدامات قبل از خروج نهایی نیروهای آمریکایی از عراق در کاخ الفاو واقع در منطقه الخضرای بغداد و با حضور جوزف بایدن معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، جلال طالبانی رئیس‌جمهور عراق، نوری المالکی نخست‌وزیر این کشور، تعدادی از وزرا، اعضای پارلمان عراق به همراه برخی سفیران و فرماندهان نظامی برگزار شد.
کد خبر: ۴۴۴۰۲۸

بایدن در این مراسم با تاکید بر استقلال عراق عنوان کرد: عراق هم‌اکنون استقلال کامل خود را به دست آورده و جزو 4 کشور در خاورمیانه است که از سلاح‌های پیشرفته آمریکایی بهره می‌برد و در این زمینه جزو 10 کشور برتر جهان محسوب می‌شود.

در این مراسم جلال طالبانی در سخنانی با تشکر از ملت، رئیس‌جمهور و نیز کنگره آمریکا متعهد شد که پس از خروج آمریکایی‌ها از عراق، کشورش همچنان به پیمان و دوستی خود با واشنگتن پایبند باشد. نوری المالکی، نخست‌وزیر عراق نیز در این مراسم عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی‌ از کشورش را یک دستاورد ملی دانست و آن را نتیجه پیروزی مذاکرات طرفین معرفی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها