در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
.به گزارش منابع خبری منطقه، نیروهای بحرینی که از حمایت نظامیان آل سعود نیز برخوردار هستند روز شنبه با حمله به دسته های عزاداری در محله های المحرق و العراد در شرق منامه پایتخت این کشور؛ به سوی عزداران گاز اشک آور شلیک کردند.
در جریان این حمله ، شماری از عزاداران در اثر شلیک گلوله های ساچمه ای و پرتاب نارنجک های دودزا از سوی نیروهای امنیتی بحرین، به شدت زخمی شدند.
یورش نابه هنگام نیروهای امنیتی رژیم منامه به مراسم عزاداری، موجی از رعب و وحشت را در میان شرکت کنندگان در مراسم از جمله زنان و کودکان ایجاد کرد.
جمعیت اسلامی الوفاق بحرین، رژیم آل خلیفه را مسئول حمله سازماندهی به مراسم دینی شیعیان در این کشور دانست و تاکید کرد: این حوادث کافی است که بگوییم امکان ادامه فعالیت دولت کنونی وجود ندارد.
حمله به مراسم عزاداری در در بحرین روز گذشته نیز انجام شد، و نیروهای امنیتی بحرینی عزاداران حسینی را هدف حملات خود قرار دادند.
رژیم بحرین که از حمایت امریکا و پشتیبانی نظامی نیروهای سعودی برخوردار است، با سرکوب خشونتآمیز، به اعتراضات مردمی پاسخ می دهد که در جریان این امر تا کنون شماری کشته و زخمی و صدها نفر بازداشت و شکنجه شدهاند.
به گفته مخالفان، از آغاز درگیریها در بحرین تا کنون دستکم 45 نفر به دست نیروهای امنیتی این کشور کشته شدهاند.
در جریان ناآرامیهای بحرین همچنین، صدها نفر بازداشت و هزاران نفر نیز به دلیل حمایت از جنبش مخالف رژیم بحرین مشاغل خود را از دست دادهاند.
عربستان سعودی و امارات متحد عربی، 14 مارس در پی درخواست رژیم بحرین برای سرکوب معترضان، نظامیان خود را به این کشور اعزام کردند.
هزاران معترض در بحرین، از اواسط ماه فوریه با برگزاری تظاهرات ضد دولتی، خواستار اصلاحات و برکناری رژیم ال خلیفه از قدرت شدند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: