حقوق و مزایای کارمندان دورکار کم نمی‌شود

رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی گفت: حقوق و مزایای کارمندان دورکار کم نمی‌شود. به گزارش واحد مرکزی خبر، موسی مهدوی در نشست خبری با بیان این‌که دورکاری از سال 1980 در دنیا شروع شده است، گفت: ما نیز از سال گذشته براساس آیین‌نامه‌ای، این کار را شروع کرده‌ایم و بخشی از فعالیت‌های نظام اداری که انعطاف‌پذیری دارد از طریق دورکاری انجام می‌شود.
کد خبر: ۴۴۳۸۴۴

وی با بیان این‌که برای دورکاری، نیاز به فراهم کردن شرایط و زیرساخت ارتباطی بین کارمند دورکار و دستگاه اجرایی است، افزود: این کار باید به دو صورت متناسب با شغلی که دورکاری می‌شود، انجام شود که یکی ارتباط الکترونیکی آنلاین (برخط) و دیگری از طریق ارتباط آفلاین است.

مهدوی گفت: ارتباط آنلاین از طریق رایانه، adsl و اینترنت میسر است اما برخی کارهای حجمی مانند کار تایپ و کارهای پژوهشی نیاز به ارتباط آنلاین ندارد، بلکه از طریق ارتباطات آفلاین قابل اجراست. وی اضافه کرد: همه این اقدامات از جمله امکانات دورکاری به عنوان بخشنامه در آیین‌نامه دورکاری آمده است و کارفرما باید این امکانات را برای کارمند دورکار در نظر بگیرد. رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی گفت: رابطه کارمندان با دستگاه اجرایی از طریق عضویت رسمی، پیمانی یا قراردادی است که با فرستادن کارمند به دورکاری به هیچ وجه از کار بیکار نمی‌شود، بلکه براساس تفاهم‌نامه داخلی میان کارمند و مدیر دستگاه اجرایی دورکاری انجام می‌شود. وی افزود: در واقع کارمند دورکار براساس شرح وظایف و پست خاصی که برای وی تعریف شده است کارهای خود را به دور از محیط کار بلکه در منزل انجام می‌دهد ضمن این‌که حقوق و مزایای آنها سر جای خود است. وی اضافه کرد: این در حالی است که بخشی از کارهای اداری در شهرهای بزرگ به روش دورکاری باعث کاهش تردد، ترافیک و آلودگی شهر می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها