آغاز کوچ پاییزه عشایر استان کرمانشاه

مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: همزمان با فرا رسیدن فصل سرما، 14هزار خانواده عشایری به همراه یک میلیون و 500 هزار راس دام، کوچ پاییزه خود را به مناطق گرمسیری استان‌های کرمانشاه، ایلام، لرستان و خوزستان آغاز کردند.
کد خبر: ۴۴۲۱۶۶

مرتضی قاسمی روز جمعه در گفتگو با ایرنا با اشاره به نقش عشایر استان در تولید گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های دامی اظهار کرد: عشایر این استان سالانه با تولید بیش از 16 هزار و 750 تن گوشت قرمز، 29 هزار تن شیر، 600 تن روغن حیوانی و بیش از یک هزار و 630 تن انواع الیاف دامی، نقش بسزایی در تولید فرآورده‌های دامی و اقتصاد استان کرمانشاه دارند.

قاسمی همچنین با اشاره به راهگشایی، تعمیر و مرمت راه‌های عشایری استان خاطرنشان کرد: به منظور دسترسی آسان عشایر به مراتع و اطراقگاه‌های خود در شش ماهه اول سال جاری بیش از 320 کیلومتر راه و گذرگاه‌های عشایر تعمیر و مرمت شده و هم اکنون گروه‌های راهگشایی مدیریت امور عشایر در مناطق گرمسیری استان در حال تیغه زنی و مرمت راه‌های عشایری در این مناطق هستند.

وی افزود: برای رفاه حال عشایر، مدیریت امور عشایر استان اقدام به راه اندازی 10 اتحادیه و شرکت تعاونی به همراه 34 فروشگاه ثابت کرده که این افراد می‌توانند اقلام مورد نیاز و مایحتاج ضروری خود و همچنین علوفه مورد نیاز دام‌های را از این این مراکز تهیه نمایند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه به برنامه ریزی‌های انجام گرفته جهت کوچ پاییزه عشایر اشاره کرد و گفت: طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با فرمانداران و ادارات و دستگاه‌های مختلف کار ارائه خدمات رفاهی، بهداشتی، آموزشی و مسائل امنیتی عشایر استان در مسیرهای کوچ و مناطق گرمسیری بهتر از سال‌های گذشته انجام خواهد پذیرفت.

قاسمی یادآور شد: به منظور کاهش خطرات احتمالی جاده‌ای، بیش از دوهزار تراکت هشداردهنده و 50 عدد پلاکارد در مسیر کوچ عشایر نصب شده است.

وی افزود: برای استقرار عشایر در مناطق مرزی با هماهنگی ارگان‌های نظامی، بیش از سه هزار کارت تردد ویژه مناطق مرزی و چهار هزار برگ تردد موقت حمل مایحتاج برای عشایر صادر شده است.

قاسمی، اظهارکرد: شماره تماس 8236001 و 8236002 به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به عشایر و پیگیری مشکلات احتمالی این افراد خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها