استقلال با تساوی مقابل صبا صدرجدول را برای خود نگه داشت

توقف دوباره پرسپولیس ؛ استیلی هو شد

در هفته‌ای که 3 تیم بالای جدول به تساوی رضایت دادند، پرسپولیس هم انگیزه‌ای برای بردن نداشت تا با تساوی خانگی مقابل سپاهان که حکم یک ناکامی دیگر برای حمید استیلی را داشت، با 17 امتیاز در مکان دهم جدول باقی بماند.
کد خبر: ۴۴۱۶۳۷

پرسپولیس که طبیعی بود به دلیل غیبت ملی‌پوشانش در تعطیلات 2 هفته‌ای لیگ نتواند مطابق انتظار هواداران بازی کند، کم و بیش همان طور توپ را به حرکت درآورد که اندک هواداران حاضر در ورزشگاه پیش‌بینی می‌کردند؛ کم‌رمق و بی‌برنامه. در این میان شاید جدی‌ترین موقعیت قرمزها همان ضربه‌ای بود که جواد کاظمیان در نیمه نخست زد و به تیر خورد.

سپاهان هم که برای اولین بار کرانچار را روی نیمکت خود می‌دید، برتر از پرسپولیس نشان نداد اما بعد از اخراج هادی نوروزی در دقیقه 77، توپ و میدان در اختیار مهمان قرار گرفت و این دروازه پرسپولیس بود که در چند نوبت به طور جدی تهدید شد. در پایان این بازی که بدون رد و بدل شدن گلی به پایان رسید باز حمید استیلی یک بار دیگر شعارهایی را شنید که خواهان جدایی او از پرسپولیس بودند.

او که از این بابت بشدت عصبانی بود در پایان بازی گفت: «من واقعا از این تماشاگر در تعجبم. مقابل تیم سپاهان که یکی از بهترین تیم‌های لیگ است در هر دو نیمه، تیم برتر میدان بودیم و بیشترین موقعیت گل را ایجاد کردیم اما تماشاگران به جای حمایت، از دقیقه 70 علیه من و تیم شعار می‌دهند.» استیلی افزود: «من مطمئن هستم اگر 10 نفره نمی‌شدیم می‌توانستیم برنده از زمین خارج شویم اما بعد از اخراج نوروزی مجبور شدیم کمی عقب‌نشینی کنیم و از نتیجه مساوی دفاع کنیم. من فکر می‌کنم این هواداران با تیم قهر کرده و تا زمانی که این گونه باشد نمی‌توان به خارج شدن از بحران امیدوار بود.»

استقلال راضی از مساوی

در روزی که نه کیفیت بازی راضی کننده بود و نه وضعیت چمن ورزشگاه یادگار امام(ره) قم، مربیان هر دو تیم استقلال و صبا راضی به نظر می‌رسیدند؛ پرویز مظلومی از نتیجه مساوی و عبدالله ویسی از عملکرد بازیکنان جوانش.

استقلال اگر صبا را می‌برد خیز بلندی برای قهرمانی در نیم‌فصل برمی‌داشت اما خستگی بازیکنان ملی‌پوش این تیم باعث شده بود تا مظلومی در ترکیب اولیه تیمش به مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان و میلاد میداوودی استراحت دهد. البته فرهاد مجیدی به ترکیب اصلی بازگشته بود تا آبی‌ها از این بابت خوشحال باشند اما با شروع بازی این صبا بود که به گل رسید. گل دقیقه 2 رضا عنایتی را آرش برهانی در دقیقه 18 جبران کرد، اما روند بازی به گونه‌ای بود که احتمال گلزنی دوباره بازیکنان صبا بیشتر از استقلالی‌ها بود. این روند در نیمه دوم هم ادامه داشت تا این‌که محسن ترکی در دقیقه 77 میلاد نوری را اخراج کرد. با 10 نفره شدن تیم صبا، تعادل میان این تیم و استقلالی که با خستگی چند بازیکن کلیدی‌اش و عدم هماهنگی لازم قدم به میدان گذاشته بود برقرار شد تا در نهایت هر دو تیم بالانشین راضی از تساوی یک ـ یک زمین را ترک کنند.

مظلومی که تیمش با همین یک امتیاز هم صدرنشین لیگ باقی ماند در پایان بازی گفت: «با توجه به این‌که بازیکنان ملی‌پوش تنها یک روز کنار ما بودند و همه آنها با خستگی به اردوی تیم ملحق شدند، نتوانستند آن بازی همیشگی خود را ارائه دهند و همین مساله باعث شد کیفیت بازی تیم ما همانند بازی‌های گذشته نباشد. متاسفانه زمین چمن ورزشگاه اصلا خوب نبود و در بعضی اوقات پای بازیکنان ما تا مچ به داخل زمین فرو می‌رفت. همین مساله باعث شده بود تا 2 تیم از شیوه بزن زیرش در مسابقه استفاده کنند. در این شرایط مساوی بهترین نتیجه برای هر دو تیم بود.»

عبدالله ویسی البته بیشتر از آن‌که از نتیجه راضی باشد از عملکرد بازیکنانش اظهار رضایت کرد: «برخلاف کسانی که مدعی هستند استقلال موقعیت‌های زیادی در این بازی داشته من می‌گویم که استقلال موقعیت گل آنچنانی نداشت، بلکه ما توانستیم با وجود این‌که 10 نفره بودیم، 3 موقعیت گل را به طور جدی روی دروازه این تیم ایجاد کنیم، اما متاسفانه با بدشانسی‌ نتوانستیم به گل پیروزی دست یابیم.»

با این تساوی صبا هم 26 امتیازی شد تا تغییری در وضعیت 3 تیم بالای جدول ایجاد نشود. استـــقلال با 27 امتیاز صدرنشین است و نفت و صبا هم با 26 امتیاز در تعقیب آبی‌ها.

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها