طنطاوی بیانیه صادر می‌کند

ارتش مصر میان مردم و پلیس موضع گرفت

نیروهای ارتش مصر با قرار دادن موانع و سیم های خاردار در خیابان های منتهی به وزارت کشور و میدان التحریر قاهره که هزاران تن از مردم مصر در آن تحصن کرده اند، بین تظاهر کنندگان و افراد پلیس، مستقر شدند.
کد خبر: ۴۴۱۵۲۹

 هزاران نفر از مردم مصر به منظور شرکت در تظاهرات میلیونی نجات ملی امروز (سه شنبه) به میدان التحریر در قاهره سرازیر شدند . این تظاهرات به دعوت 38 ائتلاف و حزب سیاسی مصری برگزار می شود.

میدان التحریر قاهره در چند روز گذشته شاهد درگیری های خونین بین تظاهر کنندگان و نیروهای پلیس مصر بوده که به کشته شدن 33 نفر و زخمی شدن بیش از یک هزار نفر انجامید.

شرکت کنندگان در تظاهرات میلیونی خواستار برکناری فوری دولت عصام شرف ، تعیین ضرب الاجل برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ، تحویل قدرت به غیر نظامیان و محاکمه فوری عاملین کشتار تظاهر کنندگان در روزهای گذشته شده اند.

نیروی نظامی مرکزی مصر امروز ( سه شنبه ) با صدور بیانیه ای از تظاهر کنندگان خواستند که ارتش را در حفظ امنیت یاری دهند.

تلویزیون مصر نیز اعلام کرد که ارتشبد حسین طنطاوی رییس شورای نظامی مصر امروز (سه شنبه ) بیانیه ای در باره رویدادهای میدان التحریر و نیز اوضاع سیاسی این کشور انتشار خواهد داد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها