گفت‌وگوی روزنامه جام جم

قطع رابطه با ایران اشتباه آمریکا بود

حسین شیخ ‌الاسلام 13 آبان 58 یعنی تنها چند ساعت پس از تسخیر سفارت آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام، به دلیل تسلطش به زبان انگلیسی، وارد لانه جاسوسی و به عنوان مترجم و عضو کمیته بازخوانی اسناد مشغول به کار شد.
کد خبر: ۴۳۷۸۶۰

او که به گفته خودش انتظار پشتیبانی محکم حضرت امام خمینی(ره) از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را نداشت، در گفت‌وگویی که پیش رو دارید از آخرین ملاقات خود با آهرن رئیس سازمان سیا در ایران، یک روز پیش از آزادی گروگان‌ها و تلاش وی برای برقراری رابطه میان ایران و آمریکا سخن می‌گوید.

شیخ‌الاسلام که عضو کمیته بازیابی اسناد لانه جاسوسی بود، در قسمتی از این گفت‌وگو از محمود عباس به عنوان نیروی سیا در سازمان آزادیبخش فلسطین یاد می‌کند.

وی که خود علاقه‌مند است بداند اسناد لانه جاسوسی بر چه اساسی منتشر می‌شد، بر این باور است که در انتشار اسناد به شهید بهشتی ظلم بزرگی شده است.

این دانشجوی حاضر در تسخیر لانه جاسوسی سابقه فعالیت دیپلماتیک را نیز در پرونده‌اش دارد، سازش میان ایران و آمریکا را غیرممکن می‌خواند و معتقد است، ممکن است که این دو کشور با هم رفیق شده و حتی بر سر یک میز بنشینند، منتها در باطن با یکدیگر در ستیز هستند.

مشروح گفت‌وگوی عباس طهماسبی‌زاده با حسین شیخ‌الاسلام را فردا چهارشنبه در روزنامه جام جم بخوانید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها