50 درصد هزینه سوخت مدارس با یارانه دولتی

وزیر آموزش و پرورش از پرداخت 50 درصد هزینه آب و برق و سوخت تمام مدارس با یارانه دولتی در سال جدید خبر داد.
کد خبر: ۴۳۷۴۳۹

به گزارش خبرگزاری‌ها، حمیدرضا حاجی‌بابایی درخصوص وعده سال گذشته، برای پرداخت وام سه میلیون تومانی ازدواج به فرزندان فرهنگیان گفت: سال گذشته تعهدی دوجانبه با برخی بانک‌ها داشتیم که براساس آن در سراسر کشور وام‌هایی به فرزندان فرهنگیان شاغل و استثنائا برخی بازنشستگان داده شد و اگر در جاهایی نیز کمبودهایی باشد آنها را پیگیری می‌کنیم. در حال حاضر نیز همچنان کمک می‌کنیم و قرارداد می‌بندیم.

وی درباره مشکلات نیروهای حق‌التدریس آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای پس از واگذاری این مراکز به وزارت علوم اظهار کرد: جمله‌ای که در رابطه با جارو کردن این آموزشکده‌ها و واگذاری آنها به وزارت علوم از قول من نقل شده است را من نگفته‌ام، اما براساس مصوبه مجلس در قانون برنامه پنجم توسعه مقرر شده است که آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای با تمام اموال منقول و غیرمنقول و نیروی انسانی از اول فروردین 90 در اختیار وزارت علوم قرار گیرد.

حاجی‌بابایی ادامه داد: بنابراین چطور آموزش و پرورش می‌تواند نیروی حق‌التدریسی را که در وزارت علوم است استخدام کند. این کار قانونی نیست.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر من یک نفر از حق‌التدریس‌های آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای را در آموزش و پرورش استخدام کنم خلاف قانون است و اولین کسانی که بر روی آن دست می‌گذارند دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور است.

واریز 150 میلیارد تومان سرانه به حساب مدارس

وزیر آموزش و پرورش در مورد ادامه یافتن مشکل دریافت پول در مدارس دولتی با وجود واریز مستقیم سرانه‌ها نیز توضیح داد: در مدارس خاص مانند شاهد، سمپاد، نمونه دولتی و هیات امنایی، رسمشان این است که برای فوق‌برنامه‌ها پول می‌گیرند؛ در رابطه با مدارس دولتی نیز اعلام کرده‌ایم که طبق قانون نباید پول دریافت کنند و اگر مواردی هست بررسی شده و می‌شود، اما انصافا امسال با سال‌های قبل قابل مقایسه نبوده است و نظارت بیشتری نیز می‌شود.

وی اضافه کرد: از اول سال تا امروز حدود 150 میلیارد تومان سرانه به حساب مدارس واریز شده است که این معادل کل سرانه سال قبل است. همچنین براساس مصوبه هیات دولت که این هفته ابلاغ می‌شود در تمام مدارس کشور 50 درصد پول آب، برق و سوخت با یارانه دولتی پرداخت می‌شود که با این شیوه یک رقم چند صد میلیاردی برای کمک به مدارس هزینه می‌شود.

حاجی‌بابایی افزود: یک رقم 64 میلیارد تومانی نیز برای هوشمندسازی مدارس به صورت سرانه اختصاص می‌یابد و رقمی به همین میزان نیز از سوی سازمان نوسازی مدارس هزینه می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: 70 درصد سرانه‌ها به طور مستقیم به حساب مدارس واریز می‌شود و اگر مواردی هست که واریز نشده است اعلام کنند تا پیگیری کنیم.

حل مشکل بیمه طلایی بازنشستگان تا آخر سال

وزیر آموزش و پرورش همچنین از حل مشکل بیمه طلایی بازنشستگان تا پایان سال سخن گفت و با بیان این که در حال حاضر حدود یک میلیون و 800 هزار نفر تحت پوشش بیمه طلایی فرهنگیان هستند، اضافه کرد: تحت پوشش بیمه قرار گرفتن شاغلان در وزارت آموزش و پرورش حد و حدود مشخص ندارد و به هر میزان که متقاضی وجود داشته باشد پوشش بیمه‌ای هم وجود دارد.

وی درباره بیمه طلایی بازنشستگان نیز افزود: برای بیمه طلایی بازنشستگان با بیمه ایران قرارداد منعقد نکردیم چرا که بخشی از بیمه بازنشستگان در اختیار سازمان بازنشستگی کشور است و اگر با بیمه ایران قرارداد منعقد می‌شد یک فرد بازنشسته باید برای بیمه پایه، بیمه تکمیلی و بیمه طلایی به دو مکان جداگانه مراجعه می‌کرد، اما در تلاش هستیم برای بیمه طلایی بازنشستگان با آتیه‌سازان قرارداد ببندیم که این مشکل هم برطرف شود.

حاجی‌بابایی اضافه کرد: البته با آتیه‌سازان بر سر تعداد مشمولان به مشکل برخوردیم که امیدواریم تا پایان سال با رایزنی‌هایی که انجام می‌شود این مشکل حل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها