ثبت‌نام غیرقانونی گرین کارت در کافی نت‌

اخیرا برخی از کافی نت ها و مراکز خدمات رایانه اقدام به ثبت نام گرین کارت آمریکا می‌کنند.
کد خبر: ۴۳۶۱۸۵

با نزدیک شدن به زمان لاتاری و اعطای گرین کارت برخی از کافی نت ها و مراکز خدمات رایانه برای کسب سود اقدام به ثبت نام افراد در قرعه کشی می کنند.

یکی از کافی نت های خیابان پاسداران در حالی که با نوشته  بزرگی روی یک پارچه ثبت نام گرین کارت را تبلیغ می کند مدعی است: با دریافت چهار هزار تومان شما و اعضای خانواده تان را ثبت نام می کنیم. این کار نیاز به مجوز ندارد و همانند ثبت نام یارانه ها قانونی است.

در یکی از کافی نت های خیابان انقلاب نیز این ثبت نام در حال انجام است. مسئول کافی نت در این باره وعده داد: اگر ثبت نام کنید می توانید در قرعه کشی گرین کارت شرکت کنید و بدون دغدغه شهروند آمریکا شوید. دیگر از نظر بیمه و امکانات در رفاه  زندگی می کنید.

اما در همین رابطه سرهنگ خلیل هلالی رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی در گفت وگو با مهر در این خصوص گفت: فعالیت کافی نت ها و مراکز خدمات رایانه برای ثبت نام لاتاری و دریافت گرین کارت قانونی نیست و پلیس با متخلفان برابر قانون برخورد می کند. نیروی انتظامی اجازه نمی دهد که برخی برای سودجویی دست به اینگونه کارها زده و مردم را گمراه کنند.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی افزود: پلیس این موضوع را بررسی کرده و علاوه بر برخورد با متخلفان، اجازه تبلیغ این موضوع را نمی‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها