استعفای وزیر کره جنوبی به دلیل قطع یک ساعته برق

در پی وقوع قطعی برق بی‌سابقه در کره جنوبی، وزیر امور اقتصادی این کشور از سمت خود استعفا داد. به گزارش شبکه تلویزیونی خبرآسیا، چوی جونگ کیونگ که از 15 سپتامبر مطابق با 24 شهریور به دلیل قطعی بی‌سابقه یک ساعته برق در کره جنوبی که منجر به خشم و غضب مردم شده بود برای استعفا تحت فشار بود، در نشست دیروز سه‌شنبه کابینه این کشور استعفای خود را تقدیم رئیس‌جمهور کره کرد.
کد خبر: ۴۳۱۷۲۹

مسوولان تامین انرژی کره جنوبی درپی موج گرمایش خارج از فصل که منجر به استفاده بیش از حد وسایل برقی و تحمیل فشار نیروی سنگین بر نیروگاه‌ها شد، مجبور به قطع برق در اکثر مناطق کشور شدند.

این تصمیم باعث خاموشی 2 میلیون خانه و حبس شدن 2900 نفر در آسانسورها و اختلال در سیستم ترافیک شهری به دلیل از کار افتادن چراغ‌های راهنمایی و رانندگی و از دست رفتن روشنایی شب شد.

به گفته مقامات، یکی از دلایل عمده قطعی برق این بود که روز پنجشنبه 23 نیروگاه این کشور به طور همزمان مورد مرمت و رسیدگی قرار داشتند و عدم توانایی برای تهیه انرژی مورد تقاضا و همچنین کمبود انرژی ذخیره باعث این اتفاق شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها