واژگونی دو اتوبوس 60 مجروح برجای گذاشت

94 کشته در حوادث ترافیکی هفته گذشته

مرکز هدایت عملیات بحران اورژانس کشور از اعزام 255 آمبولانس اورژانس پیش‌بیمارستانی برای پوشش درمانی وقوع 142 تصادف خبر داد و گفت: در حوادث ویژه ترافیکی در هفته گذشته 794مجروح و 94 کشته شدند.
کد خبر: ۴۳۰۷۴۴

به گزارش ایسنا، طبق اعلام مرکز هدایت عملیات بحران اورژانس کشور از شنبه 26 شهریور تا جمعه اول مهرماه واژگونی دو اتوبوس در محور کندوان به مجلار در استان مازندران و انار به رفسنجان در استان کرمان مهم‌ترین حوادث ویژه ترافیکی در این هفته بود که منجر به کشته شدن یک نفر و جراحت 60 نفر شد که در این حوادث 9 دستگاه آمبولانس اعزام شد و مجروحان به بیمارستان‌های رازی و طالقانی چالوس و علی‌بن‌ابیطالب رفسنجان منتقل شدند.

مهمترین حوادث جمعه اول مهرماه نیز برخورد دو دستگاه پراید و سمند در 25 کیلومتری شهرستان کرمان و سقوط یک سواری جیپ به دره‌ای در محور رشت به چابکسر بود که منجر به کشته‌شدن 8 نفر و جراحت 9 نفر شد.

اورژانس کشور هشدارداد: رانندگان در حین رانندگی از کشیدن سیگار، صحبت‌کردن با تلفن همراه، خوردن و آشامیدن ، مشاجره و شوخی به دلیل کاهش تمرکز در حین رانندگی خودداری کرده و در صورت مصرف داروهایی که بر هوشیاری و سرعت واکنش راننده تأثیر منفی دارد از رانندگی خودداری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها