با سخنرانی در شبکه تلویزیونی TF1 فرانسه

استراوس‌ کان سکوت 4 ماهه اش می‌شکند

نامزد پیشین انتخابات ریاست‌جمهوری 2012 فرانسه امشب پس از 4 ماه از زمان آغاز ماجرای اتهام فساد اخلاقی علیه خود، از یک شبکه تلویزیونی پربیننده فرانسوی با مردم این کشور سخن می گوید.
کد خبر: ۴۲۹۲۱۴

به گزارش فارس، دومینیک استراوس‌ کان امشب پس از گذشت 4 ماه از زمان بازداشت خود در نیویورک به اتهام تجاوز جنسی به خدمتکار یک هتل، در حالی که از اتهامات وارده علیه خود در آمریکا تبرئه شده، از یکی از شبکه‌های تلویزیونی پربیننده فرانسوی با مردم سخن می‌گوید.

بر اساس این گزارش، استراوس‌کان رئیس سابق صندوق بین‌المللی پول و نامزد محبوب پیشین فرانسویان برای شرکت در انتخابات 2012 امشب از شبکه تلویزیونی «TF1» فرانسه با مردم این کشور سخن خواهد گفت.

این نخستین بار از زمان طرح اتهامات علیه استراوس‌کان در 14 مه گذشته است که وی اقدام به ایراد سخنرانی عمومی می‌کند.

دومینیک استراوس‌کان از زمان بازگشت به فرانسه در چهارم سپتامبر جاری تاکنون، در خصوص اتهام تجاوز جنسی به خدمتکار یک هتل که بخاطر آن تحت تعقیب قرار گرفت، سکوت اختیار کرده است.

تعقیبات قضایی آمریکا علیه استراوس‌کان در روز 23 آگوست گذشته متوقف شد و دادستان دادگاه نیویورک پس از سه ماه تحقیق و بررسی و شنیدن دروغ‌های بسیار از سوی خدمتکار 32 ساله هتل اعلام کرد که اظهارات این فرد گینه‌ای تبار اعتباری ندارد.

ماجرای اتهام فساد استراوس‌کان از آنجا آغاز شد که وی اواخر اردیبهشت گذشته در فرودگاه «جان اف کندی» آمریکا و لحظاتی قبل از پرواز به سمت پاریس به اتهام حمله جنسی به یک خدمتکار در هتلی در نیویورک بازداشت شد و به دستور مقامات آمریکایی توسط پلیس فرودگاه نیویورک از هواپیمای ایرفرانس خارج شد و تحویل بازپرس منهتن شد.

وی سپس در کمیساریای پلیس منطقه «هارلم» تمامی اتهامات وارده به خود را در خصوص تجاوز جنسی به خدمتکار یک هتل رد و خود را بی‌گناه معرفی کرد.

انتشار خبر رسوایی جنسی استراوس‌کان در فاصله یک سال مانده به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 2012 فرانسه که استراوس‌کان در میان فرانسویان از اوج محبوبیت برای نامزدی در انتخابات برخوردار بود، موجب شد که در فرانسه نوعی «زلزله سیاسی» ایجاد شود و طبقه سیاسی فرانسه در شوک و حیرت فرو روند.

در زمان انتشار خبر این رسوایی برای استراوس‌کان، اغلب فرانسویان وی را پیروز انتخابات 2012 می‌دانستند و وی در مقایسه با «نیکلا سارکوزی» رقیب خود از حزب حاکم، از شانس بسیار بالایی برای پیروزی برخوردار بود و به عنوان گزینه مطلوب مردم برای ریاست‌جمهوری فرانسه مطرح بود، اما پس از طرح خبر این رسوایی وضعیت وی بطور ناگهانی دستخوش تغییر شد و با افزایش فشارها بر وی برای استعفا از ریاست صندوق بین‌المللی پول، در نهایت مجبور شد از سمت ریاست این صندوق استعفا کند و پس از آن نیز محبوبیت وی به عنوان یک نامزد انتخاباتی محبوب روندی نزولی را در پپش گرفت.

استراوس‌کان سپس پس از گذشت سه ماه، اواسط شهریور ماه جاری با دریافت حکم تبرئه خود از اتهام و بازپس‌گیری پاسپورت خود، آمریکا را به مقصد فرانسه ترک کرد.

رئیس مستعفی صندوق بین‌المللی پول همچنان اتهام تهرض و تهاجم جنسی را رد کرده و می‌گوید که با رضایت شاکی با او رابطه برقرار کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها