دادگاه درخواست طلاق غیابی را بررسی می کند

فرار مرد پاکستانی از دست همسر ایرانی‌اش

زن میانسال در دادگاه خانواده گفت: شوهرم پاکستانی است و حدود 7 سال با او زندگی کردم ولی یک ماه است که او مرا رها کرده و به کشور خود بازگشته است.
کد خبر: ۴۲۸۰۳۴

به گزارش فارس، زنی 45 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده 2 (ونک) دادخواست طلاق غیابی خود را به قاضی فریبرز مردانی رئیس شعبه 271 این مجتمع قضایی خانواده ارائه کرد.

این زن در حضور قاضی این شعبه با بیان اینکه شوهرم پاکستانی است، گفت: حدود 7 سال از زندگی‌ مشترک‌مان می‌گذرد و شوهرم حدود یک ماه است که مرا رها کرده و به امارات رفته است.

وی با اشاره به اینکه من ایرانی هستم و زمانی که شوهرم در ایران مسئول یک کار پروژه‌ای بود، با او آشنا شده و ازدواج کردیم، افزود: شوهرم در امارات به دلیل جرمی که مرتکب شده بود، بازداشت و بعد از مدتی آزاد شد؛ بعد از این قضیه دیگر خبری از او ندارم و اقوام می‌گویند که او به کشور خود بازگشته است.

زن بار دیگر در حضور قاضی مردانی اظهار داشت: تمام حق و حقوق و مهریه‌ام را می‌بخشم تا به صورت غیابی از شوهرم که یک ماه است از او بی‌خبرم، جدا شوم.

وی با اشاره به اینکه اولین ازدواج من است، اضافه کرد: دلیل فرار شوهرم برایم قابل هضم نیست چرا که ما با یکدیگر هیچ‌گونه مشکلی نداشتیم.

زن با اشاره به اینکه فرزندی نداریم، افزود: باید از شوهرم جدا شوم تا حداقل خیالم راحت شود که او در کنار من وجود ندارد.

قاضی مردانی رئیس شعبه 271 مجتمع قضایی خانواده ونک بعد از شنیدن اظهارات زن پرونده را به داوری دادگاه فرستاد تا بعد از پاسخ داوری، تصمیم به طلاق به صورت غیابی گرفته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها