به گزارش فارس، کاروان تیم فوتبال ذوبآهن برای رویارویی با سوان سامسونگ بلووینگز کرهجنوبی از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، ساعت 22:40 شب گذشته از تهران عازم دبی شد و پس از توقف 3 ساعته، ساعت3:30 بامداد امروز راهی سئول شد.
کاروان ذوبیها پس از سفر 8 ساعته به سئول با اتوبوس راهی سوان محل برگزاری دیدار با سامسونگ کرهجنوبی شد. ژکاروان ذوبآهن مسیر 60 کیلومتری سئول تا سوان محل برگزاری دیدار با سامسونگ را با اتوبوس طی کرد و پس از استقرار در هتل به استخر و سونا رفت.
در فرودگاه شهر سئول در اقدامی عجیب از بازیکنان و همراهان ذوبآهن انگشتنگاری بهعمل آمد که باعث اعتراض عسگری یکی از مقامات باشگاه ذوب آهن و اصغر فروتن سرپرست ذوبآهن شد. این اقدام کرهایها، سبب شد مسئولان این تیم به یکی از کارمندان سفارت ایران در سئول که برای خوشامدگویی کاروان ایران به فرودگاه آمده بود، اعتراض کنند.
برای ماچادو بازیکن پرتغالی، ایگور کاسترو، دسوزا و یورگن کده بازیکنان و مربی خارجی ذوبآهن قبل از حضور در کره ویزا صادر نشده بود و این موضوع باعث شد ابراهیمزاده سرمربی ذوباهن نگران شود. در نهایت ویزای این مربی و بازیکنان در فرودگاه سئول صادر شد.
این تیم امروز تمرین ندارد و تمرینات از فردا پیگیری خواهد شد.
زمانی که کاروان ذوبآهن قصد ورود به هتل محل اقامت خود را در شهر سوان داشت از مقابل استادیوم این شهر عبور کردند که همزمان با دیدار سامسونگ و سئونگنام بود. این دیدار در نهایت با برتری 3 بر 2 سامسونگ به پایان رسید.
دستگاه دیپلماسی ایران باید متقابلا با کرهایها رفتار کند
سید جلال یحییزاده عضو کمیته ورزش مجلس شورای اسلامی درباره اقدام کرهجنوبی مبنی بر انگشتنگاری از اعضا و همراهان تیم فوتبال ذوبآهن ایران در فرودگاه سئول اظهار داشت: از دستگاه دیپلماسی کشورمان درخواست داریم که در اینباره اقدام متقابل انجام دهد و در بازی برگشت تیم کرهای مقابل نماینده ایران، از بازیکنان این تیم انگشتنگاری به عمل آید.
وی با انتقاد از این اقدام کرهجنوبی، گفت: روابط دوستانه دو ملت ایران و کرهجنوبی در ورزش نیز باید ادامه داشته باشد و اقدامات نادرست سیاسی نباید در امور ورزشی اعمال شود؛ البته واکنش ایران به کره جنبه اعتراضی خواهد داشت، چرا که پیش از این دولت ایران در گذشته چنین اقدامی در مواجه با کرهجنوبی نداشته است.
کاروان تیم فوتبال ذوبآهن ایران که برای برگزار دیدار مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا راهی کرهجنوبی شده است، امروز در فرودگاه سئول این کشور مورد انگشتنگاری قرار گرفت که باعث اعتراض مسئولان و کادرفنی نماینده ایران شد.
دیدار سوان سامسونگ بلووینگز و ذوبآهن چهارشنبه ساعت 15 به وقت ایران در سوان کرهجنوبی برگزار خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم