بدهی عراق موضوع اختلاف نظر در جی 8

جام جم آنلاین: ایالات متحده در جریان اجلاس جی 8 در سی آیلند تلاش کرد اعضای جی 8 را متقاعد کند تا بخش اعظم بدهی های عراق را لغو کنند اما علی رغم اظهارنظرهای خوشبینانه قدرت های بزرگ
کد خبر: ۴۲۶۹۰
این مساله رادر پرده ابهام قرار داده و هیچ رقمی را در مورد بخشودگی بدهی های عراق اعلام نکردند.

 iraq2

به نوشته روزنامه لاتریبون ، بدیهی است ، رهبران جی 8 که در سی آیلند گرد آمده بودند همگی آمادگی خود را برای بخشودگی بخشی از بدهی های عراق اعلام کردند اما سخاوتمندی آنها یکسان نبود.
امریکایی ها که عراق بدهی چندانی به آنها ندارد خواستار بخشودگی 80 تا 90 درصد بدهی های عراق شدند که با افزودن بهره 20 ساله امروز رقم آن حدود 120 میلیارد دلار است.

 iraq1

طلبکاران عمده عراق عقیده دارند واشنگتن از جیب آنها به آسانی سخاوتمندی به خرج می دهد.
فرانسه و آلمان آماده هستند 50 درصد از بدهی های عراق را ببخشند و روسیه حاضر است تا دو سوم بدهی های عراق را مشمول بخشودگی قرار دهد.
ژاپنی ها تاکنون ساکت مانده اند و تنها کانادایی ها حاضر شدند از کلیه طلب خود از عراق صرف نظر کنند که البته طلب 750 میلیون دلاری آنها از عراق در مقابل طلب سایر طلبکاران عمده رقم ناچیزی محسوب می شود.
در هر صورت ، به استثنای کانادا سایر طلبکاران هیچ رقم مشخصی را در مورد بخشودگی بدهی های عراق تعیین نکردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها