7 مهر؛ آخرین مهلت معرفی آثار خارجی اسکار

بنا به اعلام آکادمی اسکار، هفتم مهر (30 سپتامبر) آخرین مهلت کشورهای متقاضی برای حضور در بخش بهترین فیلم خارجی است. تاکنون کشورهای ایتالیا، آلمان، رومانی، اسپانیا، لهستان، ترکیه، بلژیک، فنلاند، کره‌جنوبی، مراکش، ونزوئلا و یونان نمایندگان خود را برای حضور در این مراسم انتخاب و معرفی کرده‌اند. در ایران این وظیفه امسال برعهده یک گروه 9 نفره گذاشته شده که هنوز خبری از فعالیت آن گزارش نشده است.‌
کد خبر: ۴۲۵۲۵۲

«آلزایمر» یکی از گزینه‌های معرفی به اسکار

در حالی‌که حدس و گمان‌های متفاوتی در باره مسافر ایرانی اسکار زده می‌شود، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی اعلام کرد فیلم سینمایی «آلزایمر»، یکی از گزینه‌های سینمای ایران برای معرفی به اسکار است.

به گزارش مهر، سیداحمد میرعلایی، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در مراسم افتتاحیه فیلم سینمایی «آلزایمر» گفت: از هفته آینده هیات انتخاب فیلم‌های اسکار کارشان را آغاز می‌کنند.

وی افزود: طبق گمانه‌زنی‌ها، فیلم سینمایی آلزایمر جزو یکی از 5 فیلم برتر و یکی از گزینه‌های معرفی به اسکار است.

آلزایمر به کارگردانی احمدرضا معتمدی با بازی مهدی هاشمی، مهتاب کرامتی، فرامرز قریبیان و... از چهارشنبه هفته پیش اکران عمومی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها