چین اعلام کرد در شورای امنیت به نفع تشکیل کشور مستقل فلسطین رای خواهد داد

دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه

به‌رغم تعهد رژیم صهیونیستی به برقراری آتش‌بس و ملتزم بودن گروه‌های فلسطینی به این آتش‌بس نانوشته، نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با فرارسیدن روز جهانی قدس یک بار دیگر مناطقی از غزه را هدف بمباران‌های هوایی خود قرار دادند. به گزارش ایسنا، منابع پزشکی فلسطین اعلام کردند: در حمله جدید نیروهای اسرائیلی، یک باشگاه ورزشی در بیت‌لاهیا در شمال نوار غزه هدف قرار گرفت که در نتیجه آن دو فلسطینی شهید و 20 نفر دیگر زخمی شدند.
کد خبر: ۴۲۵۱۹۵

همچنین هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی یک دستگاه خودروی غیرنظامی را در محله تل‌السلطان واقع در غرب رفح هدف قرار دادند که در پی این جنایت، اسماعیل الاسمر 34 ساله از فرماندهان برجسته گردان‌های القدس شاخه نظامی سازمان جهاد اسلامی فلسطین به شهادت رسید و 2 نفر دیگر هم زخمی شدند. گردان‌های القدس در پی شهادت این فرمانده یک خمپاره را به مقرهای اسرائیلی شلیک کردند. گفته می‌شود تعداد شهدای نوار غزه طی هفته گذشته به 6 نفر افزایش یافت. در واکنش به این حملات گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس و گردان‌های ابوعلی مصطفی، شاخه نظامی جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نیز اعلام کردند تعدادی خمپاره و موشک به اسرائیل شلیک کرده‌اند.

نقض آتش‌بس

با این حال روز جمعه مرزهای غزه با رژیم صهیونیستی آرام بود و گروه‌های فلسطینی نیز اعلام کرده بودند به آتش‌بس موجود مادامی که اسرائیل دست به حمله جدیدی نزند، پایبند خواهند بود. این در حالی است که گروه‌های فلسطینی معتقدند رژیم صهیونیستی به دلیل بحران‌های داخلی درصدد آتش‌افروزی بوده و می‌خواهد جنگ تازه‌ای را در منطقه به راه اندازد. این گروه‌ها می‌گویند در صورت استمرار آتش‌افروزی اسرائیل به آن پاسخ دندان‌شکن خواهند داد.

به گزارش مهر، صلاح البردویل، از اعضای حماس گفت: گروه‌های مبارز فلسطینی باید وحدت خود را حفظ کنند و به رژیم صهیونیستی هیچ فرصتی ندهند. از سوی دیگر طاهر النونو، سخنگوی حماس خطاب به گروه‌های فلسطینی تاکید کرد: به رژیم صهیونیستی فرصت ندهید و مانع از تلاش این رژیم برای تعمیم بحران داخلی خود به خارج شوید. محمد الهندی، یکی از اعضای عضو این جنبش نیز بیان کرد: رژیم اشغالگر قدس قصد دارد کودکان و زنان فلسطینی را هدف قرار دهد؛ اما ما مراقب اوضاع هستیم و بشدت با نقض آتش‌بس مقابله می‌کنیم.

قدس یک پادگان نظامی

همزمان با روز جهانی قدس، ارتش رژیم صهیونیستی با استقرار گسترده نیروهای خود در سراسر قدس اشغالی و قرار دادن ایست‌های بازرسی، مانع ورود نمازگزاران فلسطینی به این مسجد تاریخی شد.

به گزارش فارس، صدها نفر از نمازگزاران فلسطینی دیروز سعی داشتند برای بجا آوردن نماز جمعه در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، خود را به مسجدالاقصی برسانند؛ اما صهیونیست‌ها مانع این کار شدند.

براساس این گزارش، خیابان‌های اطراف مسجدالاقصی مملو از جمعیت نمازگزار فلسطینی بود و برخی منابع خبری پیش‌بینی می‌کردند که با وجود محدودیت‌های ارتش رژیم صهیونیستی، 200‌ هزار نفر در آخرین جمعه ماه رمضان در مسجدالاقصی نماز بجا آورند. در یک خبر دیگر مربوط به فلسطین، یک مسوول چینی به محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که چین در شورای امنیت به نفع تشکیل کشور مستقل فلسطین رای خواهد داد. به گزارش ایرنا، روزنامه الحیات روز جمعه دراین‌باره نوشت: وو سیکا، فرستاده چین در روند صلح حامل پیامی برای محمود عباس با این مضمون بوده است. در یک اقدام دیگر روزنامه معاریو فاش کرد که رژیم صهیونیستی از اقدام قطر در حمایت از تشکیل کشور فلسطین خشمگین شده و تلاش‌هایی را برای اعمال فشار علیه دوحه آغاز کرده است.

واحد مرکزی خبر نیز از قاهره گزارش داد در پی فراخوان گسترده فعالان مصر برای برگزاری تظاهرات میلیونی برای اخراج سفیر اسرائیل از قاهره،‌ اجتماعات و تظاهرات متعددی در پایتخت و دیگر شهرهای مصر دیروز برگزار شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها