تغییر حکم قضایی، بهانه کلاهبرداری 450 میلیون ریالی

3 کلاهبردار که به بهانه اعمال نفوذ در قوه قضاییه و توانایی در تغییر حکم قضایی، 450 میلیون ریال را جهت کم کردن حکم قضایی، کلاهبرداری کرده بودند، در شهرستان پاکدشت دستگیر شدند.
کد خبر: ۴۲۵۰۸۴

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت، شرق استان تهران با اعلام این خبر گفت: به دنبال صدور حکم قضایی حبس ابد برای قاچاقچی موادمخدر، همسرش برای رهایی وی از زندان، مبلغ 450 میلیون ریال را به افرادی که ادعای اعمال نفوذ در قوه قضاییه و توانایی در تغییر حکم قضایی را داشتند، پرداخت می‌کند اما بعد از مدتی با قطعی شدن حکم صادره، نامبرده متوجه کلاهبرداری و فرار متهمان می‌شود.

سرهنگ نیک‌جو افزود: با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع بلافاصله رسیدگی به پرونده در دستور کار ماموران دایره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از جمع‌آوری دلایل و مستندات و تعقیب و مراقبت‌های لازم توانستند یکی از همدستان و رابطان متهم را شناسایی و دستگیر کنند.

نیک‌جو اضافه کرد: با راهنمایی‌های متهم، رابط دیگر و متهم اصلی کلاهبرداری نیز شناسایی و هر دو نفر دستگیر شدند.

این مقام مسوول اظهار کرد: متهمان پس از دستگیری به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری از افراد دارای پرونده قضایی با عنوان اعمال نفوذ در دستگاه قضایی و تغییر و تقلیل در حکم قضایی آنان اعتراف کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها