بازارهای مالی در حال حرکت به منطقه خطرند

رئیس بانک جهانی هشدار داد کاهش شدید اعتماد به اقتصادهای بزرگی مثل آمریکا و اروپا، بازارهای مالی جهان را به سوی منطقه خطر جدیدی سوق می‌دهد. به گزارش فارس، به نقل از رویترز، روبرت زولیک گفت: سیاستگذاران اقتصادی جهان باید شرایط جدید حاکم بر بازارهای مالی را جدی بگیرند. کشورهای در حال توسعه و نوظهور در شرایط کنونی بیشترین تاثیر و نقش را در افزایش رشد اقتصادی جهان دارند.
کد خبر: ۴۲۳۰۵۴

وی تصریح کرد: آنچه که طی هفته‌های اخیر رخ داده است، نتیجه حوادث تلخ در اقتصاد آمریکا و اروپا است و این مسائل موجب کاهش شدید اعتماد در بازارهای مالی بین‌المللی در برخی کشورهای مهم جهان شده است.

زولیک افزود: من فکر می‌کنم این وقایع همراه با رشد و رونق شکننده و بی‌ثبات اقتصاد جهان موجب شده تا اقتصاد بین‌المللی در حال حرکت به منطقه خطر جدیدی باشد. بحران بدهی و کسری بودجه منطقه یورو بشدت بازارهای مالی را با نگرانی و نااطمینانی روبه‌رو کرده است.

با توجه به نقش مهم سیستم اقتصادی آمریکا در اقتصاد جهانی، هرگونه تحولات منفی در این کشور می‌تواند تاثیرات مخرب و زیانبار زیادی بر اقتصاد جهان داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها