عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف مواد قندی در وعده سحری موجب ایجاد احساس کسالت، سردرد و کاهش تمرکز می‌شود. دکتر محمد صفریان در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به این‌که مصرف مواد قندی همچون انواع شیرینی، زولبیا و بامیه موجب نوسان در قند خون می‌شود، اظهار کرد: روزه‌داران بهتر است از مصرف مواد قندی در وعده سحر بکاهند و به جای آن از مواد غذایی حاوی پروتئین و دارای فیبر همچون حبوبات و برنج‌های مخلوط به دلیل آزاد کردن تدریجی انرژی و قند و حفظ مطلوب مایعات، استفاده کنند.
کد خبر: ۴۲۱۹۵۰

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: خوردن میوه، سبزی یا سالاد بدون سس در وعده سحر بهترین راهکار برای تامین املاح و ویتامین‌های مورد نیاز بدن و پیشگیری از تشنگی به شمار می‌رود. وی تصریح کرد: افرادی که از کم خونی رنج می‌برند، در صورت روزه گرفتن باید از موادی که حاوی آهن است مانند گوشت قرمز و خشکبار مانند برگه‌ زردآلو و مغزها به شکل خام استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها