مدارسی که در آن امکان انتقال دانش‌آموزان به نوبت صبح نیست، امسال همچنان در 2 نوبت فعالیت می‌کنند

مشکل تامین مدرسه در شهرک‌های مسکن مهر

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌ که به سمتی می‌رویم که از امسال هیچ دانش‌آموز دختر راهنمایی در نوبت عصر تحصیل نکند، گفت: برای تامین مدرسه در شهرک‌های مسکن مهر مشکل داریم. به گزارش فارس، حمیدرضا حاجی‌بابایی درخصوص چرخشی بودن یا ثابت بودن نوبت فعالیت‌ «راهنمایی و دبیرستان» در سال تحصیلی جدید، گفت: اصل سیاست ما این است که تا می‌توانیم در نوبت بعدازظهر اصلا دانش‌آموز نداشته باشیم، بنابراین تا امروز هزاران مدرسه در 3 مقطع تحصیلی از نوبت عصر به صبح آمده‌اند، چون هم فضا و هم امکانات داشته‌ایم که البته در این رابطه خط قرمز ما «حفظ تراکم» کلاس‌های درس بوده است.
کد خبر: ۴۲۱۹۰۸

وی با بیان این‌ که در شهر تهران 403 مدرسه (7 درصد) از مجموع 5000 مدرسه دولتی و غیردولتی در نوبت عصر فعالیت می‌کنند، اعلام کرد: در جاهایی که فعلا امکان انتقال دانش‌آموزان به نوبت صبح نیست، گفته‌ایم هر طور که سال قبل بوده‌اند، امسال نیز در همان وضعیت بمانند. وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: تا امروز 80 درصد مدارس نوبت عصر در کشور به نوبت صبح منتقل شده‌اند و اگر تعدادی از مدارس نیز ناچار در نوبت بعدازظهر باقی‌ بمانند، طی یک سال آینده تلاش می‌کنیم تا با مدرسه‌سازی یا تکمیل مدارس نیمه‌کاره، امکان انتقال تمام دانش‌آموزان را به نوبت صبح فراهم کنیم. وی ادامه داد: علاوه بر این، گفته‌ایم در هر جا که خانواده‌ها و انجمن اولیا و مربیان با هم توافق دارند، فعالیت مدرسه راهنمایی و دبیرستان به صورت چرخشی باشد و اگر توافقی در این رابطه ندارند، در همان نوبت ثابت بمانند. حاجی‌بابایی در مورد فعالیت دانش‌آموزان دختر در نوبت بعدازظهر و احتمال برخورد به ساعات شب خاطرنشان کرد: امسال به سمتی حرکت می‌کنیم که هیچ مدرسه راهنمایی دخترانه نداشته باشیم که در نوبت بعدازظهر درس بخوانند، در حالی که در سال‌های قبل هزاران مدرسه راهنمایی و دبیرستان دخترانه در نوبت بعدازظهر دایر بود که یک‌ ساعت پس از اذان در فصل پاییز تعطیل می‌شدند، اما امسال دیگر این‌طور نیست.

وزیر آموزش و پرورش درباره میزان مدارس موردنیاز در پروژه‌های مسکن مهر و اقدامات انجام شده از سوی این وزارتخانه، خاطرنشان کرد: توافقی با وزرای کشور و راه و شهرسازی داشته‌ایم تا در محل این پروژه‌ها، اسکلت مدرسه را وزارت راه و شهرسازی بسازد و ما آن را تکمیل کنیم که البته این مساله برای ما چندان قانع‌کننده نیست.

وی توضیح داد: قبلا در قانون شوراهای آموزش و پرورش 4 تبصره وجود داشت که دولت را موظف می‌کرد تا در این اماکن مدرسه بسازد؛ امسال قرار بود در بودجه این موضوع دوباره پیگیری شود که متاسفانه نشد، اما اکنون در حال پیگیری آن هستیم.

حاجی‌بابایی تصریح کرد: در بحث مدرسه در شهرک‌ها دارای مشکل هستیم و تلاش می‌کنیم تا این مشکل را
حل کنیم، اما در حال حاضر آماری در رابطه با میزان مدارس مورد نیاز ندارم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها