اعلام جزئیات شرایط جدید سوآپ نفت

مدیرامور بین‌الملل شرکت ملی نفت با اشاره به آغاز رسمی سوآپ نفت کشورهای حاشیه خزر توسط ایران، جزئیات شرایط جدید سوآپ نفت را تشریح کرد و گفت: بزودی نخستین محموله سوآپ نفت در خلیج فارس تحویل خریداران خارجی می‌شود. سیدمحسن قمصری در گفت‌وگو با مهر افزود: سوآپ نفت ایران از اوایل تیرماه سال‌جاری از سر گرفته شده است. مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر این‌که در حال حاضر سوآپ نفت ایران در قالب محموله‌های کوچک در دریای خزر آغاز شده است، اظهار کرد: بر این اساس بزودی با تجمیع این محموله‌های کوچک، نخستین محموله نفت سوآپ ایران در خلیج فارس تحویل خریداران خارجی می‌شود.
کد خبر: ۴۲۱۳۱۳

قمصری در خصوص تغییرات جدید اعمال شده در قراردادهای سوآپ نفت خام کشور، توضیح داد: در قراردادهای جدید سوآپ نفت، فقط شرایط قیمتی دستخوش تغییراتی شده است. به گفته مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران، شرایط جدید سوآپ نفت خام سودآوری بیشتری را نصیب اقتصاد کشور می‌کند. فروردین سال گذشته با گذشت نزدیک به 13 سال از آغاز سوآپ نفت کشورهای حاشیه دریای خزر از مسیر ایران به خلیج فارس، با عدم تمدید قرارداد 4 شرکت خارجی، حجم سوآپ نفت خام ایران به صفر رسید.

مسوولان وقت وزارت نفت یکی از مهم‌ترین دلایل توقف سوآپ نفت از کشورهای حاشیه دریای خزر را حفظ منافع ملی عنوان و اعلام کردند: در 13 سال گذشته سوآپ نفتی انجام نمی‌شده بلکه ایران به یکی از خریداران نفت کشورهای همسایه تبدیل شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها