لئوناردو و بازگشت به پاری‌سن‌ژرمن

لئوناردو که پس از مدتی تاخیر سرانجام مدیر فنی تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن شده است، می‌گوید هدفش در فصل پیش رو، رساندن این باشگاه نامدار شهر پاریس به دوره بعدی لیگ قهرمانان اروپاست.
کد خبر: ۴۱۹۸۸۵

این برزیلی 42 ساله در پایان فصل گذشته و پس از فقط 6 ماه هدایت اینتر از این تیم ایتالیایی‌ جدا شد و به پاری‌سن‌ژرمن آمد،‌ زیرا خاطرات خوشی از آن داشت و یک فصل از دوران بازیگری‌اش را در این تیم فرانسوی گذرانده بود.

البته ناکامی‌های اینتر در فصل گذشته نقش اول را در جدایی لئوناردو از این تیم داشت. درست است که نراتزوری قهرمانی یک فصل پیشتر خود را در جام حذفی ایتالیا تکرار کرد و سران باشگاه هم چیزی دال بر خلع لئوناردو نگفته بودند، اما همگان از قطع نوار 5 قهرمانی متوالی آبی و سیاه‌های شهر میلان در سری A و همچنین شکست سنگین این تیم در برابر تیم متوسط شالکه در مرحله یک‌چهارم نهایی جام قهرمانان باشگاه‌های اروپا ناراحت بودند.

لئوناردو یک فصل پیش از آن در هدایت آث.میلان، همشهری و رقیب بزرگ اینتر هم تیمی که پیشینه عضویت او در آن به عنوان بازیکن و مدیر و مربی به 12 سال می‌رسید، فقط ناکامی را تجربه کرده بود. با این حال او در دل تابستان 2011 و در فاصله اندکی تا شروع فصل جدید لیگ فوتبال فرانسه چشم‌انداز روشنی را برای پاری‌سن‌ژرمن متصور است. او می‌گوید: «از 14 ماهی که در ایام بازیگری‌ام در این‌ تیم گذراندم خاطرات شیرینی دارم. همیشه امیدوار بودم روزی به اینجا برگردم، اما تصور نمی‌کردم به این شکل و در این تاریخ باشد. در عین حال ترک ایتالیا که سال‌ها در آن زندگی کرده‌ام برایم آسان نبود. کنار آمدن با شرایط کاری در اینجا (فرانسه) نیز سهل نخواهد بود.

باید بسیاری از شرایط را در اینجا درست کرد. خوشبختانه هدف سران پاری‌سن‌ژرمن انجام یک کار ریشه‌ای و برای درازمدت است. آنها هم به این نتیجه رسیده‌اند. این که بروند لیونل مسی و 10 ستاره دیگر را بخرند شاید کارشان را در کوتاه‌مدت جور کند، اما در درازمدت بهره‌ای برایشان ندارد. آنها باید یک تشکیلات قوی و منضبط و کارآمد بسازند و برنامه داشته باشند. باید با سرمربی تیم صحبت کنم و ریز برنامه‌های پاری‌سن‌ژرمن برای آینده را روشن و سپس در همان راستا حرکت کنیم.»

هدایت پاری‌سن‌ژرمن که در تاریخ تاسیس آن سال 1970 و در نتیجه در قیاس با سایر نامداران فوتبال فرانسه و اروپا بسیار جوان و کم‌سن و سال است برای فصل بعدی نیز به آنتوان کومبواره سپرده شده و او به واقع در سمت قبلی‌اش ابقا شده است. این در حالی است که صاحبان پاری‌سن‌ژرمن عوض شده‌اند و یک کمپانی قطری و بهتر بگوییم سازمان ورزش قطر با خریداری 70 درصد از سهام این باشگاه، تملک آن را به دست گرفته است.

لئوناردو به تیمی پیوسته که در سال‌های اخیر اغلب دور از گذشته درخشانش ظاهر شده و نوسان‌های پرشماری داشته، اما فصل پیش قدری احیا شد و در لوشامپیونا به رتبه چهارم دست یافت تا در فصل تازه در پیکارهای لیگ اروپا (جام یوفا)‌ حاضر باشد. بر همین اساس و با توجه به سرمایه کلانی که قطری‌ها وارد سیستم کاری پاری‌سن‌ژرمن کرده‌اند، توقعات از این تیم در فصل آینده بالا رفته و قدر مسلم این که توقع این مدیران تازه کسب جام‌های قهرمانی است. همسو با آمدن مالکان جدید قطری، رابین لپرو از پست ریاست پاری‌سن‌ژرمن کناره گرفته و به 2 سال زمامداری خود در این تیم پایان بخشیده و بنوا روسو، مدیر سابق بخش مالی باشگاه تا اطلاع ثانوی به پست ریاست ارتقا یافته و فعلا کارهای لپرو را انجام می‌دهد.

منبع: S.I.com

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها