سردار وحیدی: تعداد نخبگان زیاد است

تدابیرامنیتی‌برای‌حفاظت‌از نخبگان‌علمی

وزیر دفاع در پاسخ به اینکه تدابیر برای حفاظت بیشتر از نخبگان علمی به کجا رسیده است، گفت: مسئولان حفاظتی به این موضوع توجه کرده و پرداخته‌اند اما حجم زیاد دانشمندان و نخبگان کشورمان به گونه‌ای است که برای تک تک آنها نمی‌توان حفاظت فیزیکی خاص در نظر گرفت.
کد خبر: ۴۱۹۱۲۳

سردار احمد وحیدی در پاسخ به مهر در حاشیه مراسم هفتمین روز شهادت داریوش رضایی‌نژاد دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه خواجه نصیر افزود: دشمن با این ترورها به در بسته، سنگ می‌کوبد. وقتی دشمن یک دانشمند و نخبه علمی را از کشورمان می‌گیرد ما را متأسف می‌کند و خساراتی وارد می‌کند اما هرگز به هدفش نخواهد رسید. چراکه این ترورهای ناجوانمردانه، خود باعث فوران احساسات و جوشش‌های علمی خواهد بود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: مسئولان امنیتی کشور حتماً تلاششان را برای حفاظت بیشتر دانشمندان و نخبگان علمی کشورمان توسعه خواهند داد.

سردار وحیدی افزود: تاکنون ترور عزیزانی در میان اساتید دانشگاه را داشتیم اما امروز دشمنان حوزه ترورهایشان را به دانشجویان رسانده‌اند و این نشان می‌دهد که آنها با یک ملت مواجهند. تلاش دشمن این است که ایجاد رعب کند و مانع از دسترسی کشور به پیشرفت شود. این درحالیست که پیام خون شهیدانمان تلاش بیشتر است و انگیزه‌های شوم دشمن حتماً نافرجام می‌ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها