محمد ششم خواستار شد:

برگزاری انتخابات پارلمانی مغرب

پادشاه مغرب ضمن تمجید از نتایج همه پرسی اخیر درباره اصلاحات قانون اساسی این کشور خواستار برگزاری انتخابات پارلمانی برای تعیین نخست وزیر شد.
کد خبر: ۴۱۸۹۸۱

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، محمد ششم گفت : انتخابات پارلمانی جدید باید در اسرع وقت برگزار شود تا نخست وزیر جدید مشخص شود.

وی افزود: مهمترین موضوع در حال حاضر انتخاب نمایندگان جدید مجلس است تا نخست وزیر از میان حزبی که در انتخابات به پیروزی می رسد انتخاب شود.

پادشاه مغرب با حمایت از نتایج همه پرسی اخیر این کشور درباره اصلاحات قانون اساسی بیان کرد: وحدت ملی کشور موضوع مهمی است که همه باید به آن توجه کنند.

پادشاه مغرب به تاریخ دقیق برگزاری این انتخابات اشاره ای نکرد.

ماه گذشته مردم مغرب در جریان یک همه پرسی به قانون اساسی جدید این کشور رای مثبت دادند.

پادشاه مغرب در جریان سخنرانی خود همچنین به بهبود روابط با کشور الجرایز اشاره و از بازگشایی مرزهای بین دو کشور صحبت کرد.

پادشاه مغرب برای جلوگیری از بروز نا آرامی احتمالی در کشور در تلاش است تا اصلاحاتی را در مغرب ایجاد کند.

در همه پرسی اخیر قانون اساسی مغرب مطابق آمار ارائه شده از سوی مقامات این کشور 98 درصد رای مثبت دادند. در این اصلاحات اندک اختیاراتی به پارلمان داده می شود؛ با این حال مردم مغرب بر ضرورت اصلاحات واقعی و مبارزه جدی با فاسد تاکید می کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها