وزیر آموزش وپرورش قول داد:

استخدام 17هزار حق‌التدریسی تا مهرماه

وزیر آموزش و پرورش از استخدام 17 هزار معلم حق‌التدریس تا مهر امسال خبر داد و گفت: پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته که تاکنون پرداخت نشده است تا یک روز پیش از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود.
کد خبر: ۴۱۸۶۸۲

به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی در نشست روسای آموزش و پرورش، با تأکید بر این‌که در جریان ساماندهی نیروی انسانی نباید افراد را بدون تعیین جایگزین برای آنها جابه جا کنیم، تصریح کرد: علاوه بر این تحت هیچ شرایطی نیروی حق‌التدریس جدید به کار گرفته نمی‌شود و بر اساس مصوبه مجلس، به کارگیری نیروی حق‌التدریس تخلف بوده و باعث اشد مجازات می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که در رابطه با معلمان حق‌التدریس هیچ دغدغه‌ای نداشته باشید، اضافه کرد: در ادامه اجرای قانون استخدام 60 هزار معلم حق‌التدریس مصوب مجلس، مجوز تبدیل وضعیت 17 هزار نفر از معلمان حق‌التدریس به حالت رسمی را گرفته‌ایم و تلاش می‌کنیم تا از اول مهر امسال احکام آنها را صادر کنیم و هیچ نیروی حق‌التدریس قانونی باقی نمی‌ماند مگر این‌که مشکل آن حل ‌شود.

وی افزود: علاوه بر این در حال جمع‌بندی هستیم تا چگونه از آموزشیارانی که حد نصاب نمره لازم را در آزمون تعیین اولویت نگرفته‌اند، استفاده کنیم.

حاجی‌بابایی همچنین با بیان این‌که با انتقال دانش‌آموزان از نوبت عصر به نوبت صبح حداقل 10 مشکل دیگر از آنها حل می‌شود، گفت: به تعداد کلاس‌هایی که از بعد از ظهر به نوبت صبح منتقل می‌شوند میز و نیمکت و تجهیزات از سوی مدیرکل آموزش و پرورش استان‌ها به مدارس پرداخت می‌شود و حتی این امکان وجود دارد که فضاهایی از سوی مدارس اجاره شود تا دانش‌آموزان به نوبت صبح منتقل شوند و هزینه آن نیز با سرانه پرداخت می‌شود.

انعقاد قرارداد رئیس آموزش و پرورش با مربی پیش‌دبستانی ممنوع

وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به وضعیت کنونی مقطع پیش‌دبستانی در نظام آموزش و پرورش، گفت: پیش‌دبستانی‌ها غیردولتی هستند که باید مدیریت و نظارت شوند و اگر رئیس آموزش و پرورش شهرستان با مربیان آنها قرارداد ببندد، تخلف قانونی است و به جای آن مدیر مدرسه باید قرارداد ببندد.

حاجی‌بابایی با بیان این‌که با وزیر علوم درباره مشکل اختصاص ساختمان مدارس به آموزشکده‌های فنی صحبت کرده‌ایم و این مشکل در حال رفع شدن است، گفت: تعطیلی روزهای پنجشنبه ادارات آموزش و پرورش به دست ما نیست و در اختیار هیات دولت است.

پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان تا پیش از ماه رمضان

وزیر آموزش و پرورش در پایان با اشاره به مشکل تغییر در پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان فرهنگی گفت: این انتقاد درست است و ما نیز به دنبال آن هستیم که پاداش فرهنگیان را در همان زمان بازنشستگی آنها پرداخت کنیم و پاداش پایان خدمت فرهنگیانی که باقی مانده‌اند نیز یک تا 2 روز قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود.

نیروهای قراردادی کارمعین برای استخدام امیدوار نباشند

وحید کیارشی،معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش به ایسنا گفت: تا امروز برنامه‌ای برای تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی کارمعین آموزش و پرورش به رتبه‌های دیگر مانند استخدامی یا پیمانی نداریم.

وی با بیان این‌که به کارگیری نیروهای کارمعین در آموزش و پرورش دستورالعمل مشخصی دارد، افزود: وضعیت بیمه، بازنشستگی و کسورات این نیروها کاملا مشخص است و نیروهایی که سال گذشته از شرکتی به کار معین تبدیل وضعیت یافته‌اند، نگران وضعیت خود نباشند.

کیارشی از ابلاغ حق‌الزحمه امتحانات خردادماه دانش‌آموزان در هفته گذشته به آموزش و پرورش استان‌ها خبرداد و گفت: این حق‌الزحمه نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش یافته است.

معاون آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری آزمون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی خاطرنشان کرد: کسانی که نمره 70 را در این آزمون نگرفته‌اند هیچ راهی برای استخدام ندارند و پیگیر نشوند البته در همان وضعیت فعلی باقی می‌مانند و نگرانی از این بابت وجود ندارد، اما کسانی که حدنصاب نمره 70 را به دست آورده‌اند به صورت حق‌التدریس در اولویت قرار می‌گیرند تا پس از کسب مجوزهای استخدامی لازم، استخدام شوند.

صدور ابلاغ معلمان ابتدایی تا آخر مرداد

همچنین معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش خبر داد که تا پایان مرداد معلمان اول دبستان ابلاغ می‌گیرند و در شهریور ماه آموزش‌های ضمن خدمت را پشت سر می‌گذارند. فاطمه قربان توضیح داد: برای این‌که بتوانیم تا سال 93 پوشش تحصیلی دوره پیش‌دبستانی را به بیش از 90 درصد برسانیم باید از معلمان و مربیانی که نگاه علمی و برنامه‌ای دارند، استفاده کنیم.

وی با اشاره به اجرای فراگیر طرح آموزش قرآن پایه سوم ابتدایی در سال تحصیلی 90ـ 89 و با تأکید بر استمرار آن در سال تحصیلی جدید در همین پایه افزود: آموزش معلمان پایه چهارم برای اجرای طرح آموزش قرآن کریم یکی از برنامه‌های امسال است که بر این اساس، این گروه از معلمان باید 24 ساعت آموزش را بگذرانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها