لاریجانی: امنیت شغلی کارگران باید تامین شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تولید، تنها بخشی است که با تقویت آن می‌توان به توسعه اقتصادی دست یافت و سایر مشکلات اقتصادی هم در سایه توجه به این بخش برطرف خواهد شد. به گزارش واحد مرکزی خبر، علی لاریجانی در دیدار با اعضای کمیسیون جهاد اقتصادی مجلس با اشاره به نقش اساسی تولید در محقق شدن اهداف توسعه اقتصادی، افزود: تمام مشکلات مانند تورم و اشتغال در ذیل این مجموعه حل خواهد شد و باید با استفاده صحیح و سرمایه‌گذاری روی ذخایر منابع نفتی و گازی کشور این امر را محقق سازیم.
کد خبر: ۴۱۸۲۴۸

وی تأکید کرد: کشور ما در بخش‌هایی مانند کارآفرینی، سرمایه‌گذاری، تولید و بهره‌وری دچار ضعف است و با ریشه‌یابی مشکلات به این نتیجه خواهیم رسید که چرخه تولید ما سیر طولانی را در مدت 300 روز طی می‌کند تا به نتیجه برسد که از نظر سرمایه‌گذاران این مدت صرفه اقتصادی ندارد.

لاریجانی گفت: نکته دیگری که بهتر است هر چه زودتر در این کمیسیون بررسی شود، وضعیت کارگران است که با قراردادهای موقت مشغول به کار هستند و این مساله به دلیل فرار از مالیات صورت می‌گیرد و باعث دل نگرانی و بی‌ثباتی شغلی این طیف زحمتکش جامعه است. وی افزود: با رفع این مشکل و تخصیص بیمه بیکاری کارگران و تبدیل قراردادهای موقت به دائم می‌توانید یک معضل بزرگی از قشر عظیم جامعه حل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها