زن سالمند چینی 20 تن زباله در خانه اش جمع کرده بود

جام جم آنلاین: یک گروه سازمان بهداشت شهر گوانگژو در چین پس از شکایت همسایه ها از رایحه تند و نامطبوع که از خانه همسایه به مشام می رسید به این خانه مراجعه کرده و مقدار 20 تن زباله که یک زن 70 ساله
کد خبر: ۴۱۵۶۹
در جریان 2 سال جمع آوری کرده و در خانه اش انبار کرده بود را تخلیه کردند.
به گزارش خبرگزاری رویترز و به نقل از روزنامه گوانگژو دیلی ، این زن 70 ساله تنها زندگی می کرد و عادت کرده بود به جمع آوری زباله بپردازد.
وی در جریان 2 سال مقدار 20 تن زباله از لباسهای کهنه ، قطعات چوب ، پلاستیک بطری و انواع وسایل به درد نخور دیگر را در خانه اش انبار کرده بود تا جایی در اطراف تخت خوابش مملو از لباس کهنه و وسایل دیگر بود و صدها سوسک فقط در محل خواب وی در زیر این وسایل زندگی می کردند.
ماموران اداره بهداشت برای تخلیه 20 تن زباله از 3 کامیون زباله و 100 چرخ دستی استفاده کردند و زن 70 ساله را 4500 یوان معادل 452 یورو برای پرداخت هزینه تخلیه جریمه کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها