خبر سلامتی

نمره چشم با عمل لیزیک و لایزیک ممکن است برگردد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بازگشت نمره چشم و خشک شدن غدد اشکی از عمده معایب عمل لیزیک و لایزیک است. محمدعلی انصاری اظهار کرد: در عمل لایزیک و لیزیک، عفونت چشم بندرت دیده می‌شود، اما در هر دو عمل تاری دید در شب وجود دارد ضمن آن‌که بازگشت نمره چشم و خشک شدن غدد اشکی از دیگر معایب عمل لیزیک و لایزیک است برای همین افرادی که فعالیت‌های شدیدی دارند، ممکن است به چشمشان فشار آمده و به قرنیه‌شان آسیب برسد. وی افزود: به زنانی که قبل از بارداری عمل لیزیک انجام داده‌اند نیزتوصیه می‌شود به علت فشارهای زایمان طبیعی و تأثیر آن بر چشم، از روش سزارین استفاده کنند.
کد خبر: ۴۱۴۴۶۵

انصاری با بیان تفاوت‌های عمل لیزیک و لیزیک گفت: درد عمل لیزیک 12 ساعت پس از عمل به طول می‌انجامد، اما در لایزیک بیمار یک تا 2 شبانه‌روز از ناحیه چشم درد می‌کشد ضمن این‌که پس از عمل لیزیک یک تا 2 هفته بیمار نیاز به درمان دارد، اما در لایزیک این کار 2 تا 3 ماه به طول می‌انجامد. بیماری که عمل لیزیک انجام می‌دهد، باید پس از عمل یک روز در منزل بماند، اما در عمل لایزیک بیمار باید تا 3 روز از منزل خارج نشود همچنین در لایزیک پایداری چشم و به دست آوردن دید خوب 3 ماه طول می‌کشد. / فارس

دور شدن از سکته مغزی با خوردن 3 موز در روز

پزشکان انگلیسی و ایتالیایی دریک مطالعه مشترک دریافتند که خوردن 3 عدد موز در روز افراد را در برابر سکته مغزی واکسینه می‌کند.

این پزشکان در آزمایش‌های جدید خود متوجه شدند که خوردن یک عدد موز همراه صبحانه، یک عدد با ناهار و یک موز دیگر هنگام عصر پتاسیم مورد نیاز بدن شما را تامین کرده و به همین علت احتمال تشکیل لخته‌های خونی در مغز را تا حدود 21 درصد کاهش می‌دهد. این یافته تایید می‌کند که پیشگیری از هزاران مورد سکته مغزی با مصرف سایر مواد غذایی غنی از پتاسیم مثل اسفناج، مغز خشکبار، شیر، ماهی و عدس نیز امکان‌پذیر است. / ایسنا

نشستن زیاد به ریه‌ها صدمه می‌زند

متخصصان بیمارستان عمومی ماساچوست آمریکا در یک بررسی جدید دریافته‌اند افرادی که مدت زمان طولانی یکجا می‌نشینند یا دراز می‌کشند و کمتر میل به تحرک و فعالیت دارند با افزایش خطر تشکیل لخته‌های خونی در ریه‌هایشان مواجه هستند.

در این بررسی‌ها خطر ابتلا به آمبولی ریوی بر اثر کم تحرکی بررسی شده است. آمبولی ریوی بیماری تشکیل لخته‌های خونی در ریه‌هاست که عموما از گرفتگی عروق سیاهرگی در پاها ناشی می‌شود.

مطالعات جدید روی 69 هزار و 950 پرستار زن و طی یک دوره 18 ساله انجام گرفته است. در مطالعات قبلی معلوم شده بود که برخی عوامل شامل سن، پروازهای طولانی مدت، چاقی، سیگار و فشارخون در بروز آمبولی ریوی نقش دارند. این مطالعه جدید فاکتور بی‌تحرکی را نیز به فهرست این عوامل خطرزا اضافه کرد.

متخصصان هشدار می‌دهند خطر ابتلا به این عارضه در زنانی که 41 ساعت در هفته خارج از ساعت کاری می‌نشینند در مقایسه با زنانی که کمتر از 10 ساعت در هفته می‌نشینند 2 برابر بیشتر است./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها