به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت سیما، دکتر علی دارابی اعلام کرد : فارغ از آمد و شد دولتها و فراز و فرود جریانات سیاسی ، اهتمام رسانه ملی برای ارائه تصویر واقعی از کارنامه برجسته انقلاب و نظام است که در هر برنامه به خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون به صورت مصور ، مستند در هر استان پرداخته خواهد شد .
معاون سیما در بخشی از این نامه با اشاره به نقش مهم این ویژه برنامه در ایجاد امید در جامعه و افزایش آگاهی نسل جوان از کارنامه پرافتخار انقلاب اسلامی ، اهتمام ویژه و بایسته استانداران که مدیران خدوم و در خط مقدم تلاش و خدمت هستند ، در تهیه برنامه خواستار شده است .
گفتنی است این برنامه قرار است به زودی در ساعات پر بیننده و با حضور استانداران سراسر کشور در جدول پخش برنامه شبکه یک قرار گیرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم