رادان: بیش از 100 نفر از اوباش روز گذشته در تهران دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند

کابوس اوباش در نیمه شب تهران

جانشین نیروی انتظامی کشور از برخورد گسترده پلیس با اراذل و اوباش خبر داد و گفت: مجازاتی سخت در انتظار مجرمانی است که از مردم سلب آسایش می‌کنند. سرتیپ احمدرضا رادان، در گفت‌وگو با «جام‌جم» افزود: پس از شروع طرح امنیت اخلاقی در تهران و گسترش آن در شهرهای مختلف، پاسخ جدی به دغدغه‌های مردم در اولویت‌ کاری نیروی انتظامی قرار دارد و با رصد کردن خواست‌های مردم، همزمان با ادامه طرح امنیت اخلاقی و مبارزه با بدپوششی، طرح برخورد با اراذل و اوباش هم در تهران بزرگ و چند شهر دیگر آغاز شده است.
کد خبر: ۴۱۴۱۴۲

وی افزود: پس از اجرای چند مرحله از طرح‌های مربوط به امنیت در لایه‌های مختلف، برخورد جدی با اوباش قانون‌شکن که با شرارت و مزاحمت برای مردم از آنها سلب آسایش کرده بودند، در دستور کار قرار گرفته است و به اوباش هشدار می‌دهیم با هماهنگی‌های انجام شده با مسوولان قضایی، مجازات سختی انتظار آنها را می‌کشد و پلیس قاطعانه با آنها برخورد خواهد کرد.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد در همین راستا ،مرحله اول طرح برخورد با اوباش که پیش از این از سوی نیروهای اداره اطلاعات پلیس شناسایی و از رفتار آنها مستندسازی شده بود، تا ساعت 2 بامداد دیروز در تهران بزرگ ادامه داشت که در این ارتباط بیش از یکصد نفر از این متهمان که 5 نفر ازآنها زن هستند دستگیر و در بازرسی از محل سکونت آنها، انواع سلاح گرم و سرد، موادمخدر صنعتی، مشروبات الکلی و تجهیزات ماهواره‌ای کشف و ضبط شد.

پرونده قضایی

سردار رادان تصریح کرد: در همین ارتباط ماموران انتظامی در اهواز نیز12 نفر از اوباش سابقه‌دار را که پیش از این تحت تعقیب مراجع قضایی و انتظامی قرار داشتند در محله اسلام‌آباد شرقی این شهر دستگیر کردند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی اراذل و اوباش که پیش از این دستگیر و شناسنامه‌دار شده‌اند، تحت کنترل پلیس قرار دارند و در طرح اخیر بیشتر کسانی که دستگیر شده‌اند پیشتر به این اتهام دستگیر نشده بودند.جانشین ناجا اظهار کرد: این طرح در سراسر کشور اجرا می شود.

قدردانی از مردم

جانشین ناجا با قدردانی از مردم بخاطر همکاری با پلیس در اجرای طرح امنیت اخلاقی گفت: مردم به این باور رسیده‌اند که هدف پلیس ایجاد مصونیت لازم برای جلوگیری از انحراف و بی‌بندوباری جوانان است به طوری که در طرح امنیت اخلاقی تعدادی از مروجان شیطان‌پرستی و باندهایی که در زمینه مانکن‌های خیابانی فعالیت می‌کردند، شناسایی، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

وی افزود: برخی از این باندها با فریب دختران جوان و در اختیار قرار دادن لباس‌های خارج از عرف اجتماعی، آنها را در جامعه رها می‌کردند تا بتوانند به این طریق سودجویی کنند.

رادان گفت: برخی از خانواده‌ها وقتی متوجه شدند فرزندشان در دام این باندها گرفتار شده‌اند از پلیس قدردانی کردند و تعهد دادند نظارت خودشان را بیشتر کنند تا از آسیب‌های بعدی که در کمین آنها قرار دارد، پیشگیری کنند.

جانشین ناجا از مردم خواست در صورت شکایت از اراذل و اوباش بلافاصله موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش کنند، زیرا پلیس با قاطعیت با این مجرمان برخورد کرده و هیچ سایه امنی برای آنها وجود نخواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها